ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Τι και αν φέτος λόγω των πανδημίας, που πλήττει την υφήλιο καθίσταται αδύνατο να πραγματοποιηθούν οι παραδοσιακές πλέον πορείες για το πολυτεχνείο. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως όσοι θυμούνται, όσοι δεν έπαψαν ποτέ να αγωνίζονται θα τιμήσουν και φέτος την επέτειο αυτή»
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ|

Σήμερα, 17 Νοέμβρη,  αποτίουμε φόρο τιμής  σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και συνέβαλαν στην ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος. Τιμάμε όσους οραματίστηκαν έναν καλύτερο κόσμο και δεν δίστασαν να θυσιάσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή στην προσπάθειά τους να τον κάνουν πραγματικότητα.
   Γι’ αυτό το λόγο το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει πάντοτε επίκαιρο και διαχρονικό, καθώς δεν σηματοδοτεί μόνο την αρχή του τέλους της επταετούς δικτατορίας, αλλά ταυτόχρονα υπενθυμίζει σε όλους μας οτι ο αγώνας για την προάσπιση της Ελευθερίας μας είναι διαρκής και απαιτεί θυσίες.
   Οφείλουμε, άλλωστε, διαχρονικά και αδιάλειπτα να μαχόμαστε για τις υψηλές αξίες και τις αρχές που αποτελούν τους πυλώνες της δημοκρατίας μας. Πρόκειται για μια μάχη καθημερινή. Μια μάχη που πάντα ως πυρήνα και εφαλτήριο θα έχει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις ημέρες εκείνες στο πολυτεχνείο. Τι και αν φέτος λόγω των πανδημίας, που πλήττει την υφήλιο καθίσταται αδύνατο να πραγματοποιηθούν οι παραδοσιακές πλέον πορείες για το πολυτεχνείο. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως όσοι θυμούνται, όσοι δεν έπαψαν ποτέ να αγωνίζονται θα τιμήσουν και φέτος την επέτειο αυτή. Αυτή τη φορά ίσως λιγότερο ηχηρά, ίσως χωρίς μεγάλες συγκεντρώσεις αλλά πάντα με πίστη και προσήλωση στον αγώνα για έναν κόσμο ουσιαστικά καλύτερο.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ