ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Στην εξαιρετικά κρίσιμη αυτή χρονική περίοδο η Κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα κομμάτια της ελληνικής οικονομίας».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Την οικονομική ενίσχυση των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα ελαιολάδου με 126 εκ. €. από την Ε.Ε. λόγω Covid-19 ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
   Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά:
« Η ανακούφιση των παραγωγών από τις επιπτώσεις της πανδημίας ήταν και παραμένει πρωταρχικός στόχος για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στην εξαιρετικά κρίσιμη αυτή χρονική περίοδο η Κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα κομμάτια της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, το ΥΠΑΑΤ κατάφερε να αξιοποιήσει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τους σημαντικούς πόρους, που διαθέτει, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του τομέα του ελαιολάδου, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας της χώρας μας.»

Το διάστημα υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ορίζεται από 17/11/2020 έως 27/11/2020 στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για το σκοπό αυτό και ειδικότερα στον ιστότοπο  https://p2.dikaiomata.gr/M21

 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ