ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Απάντηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου οι συνάδελφοι Βουλευτές εισέπραξαν από τον ίδιο το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, ο οποίος σε επίσημη και δημόσια ανακοίνωσή του καθιστά σαφές πως ό,τι αναφέρεται στο κείμενο της αναφοράς είναι κατηγορηματικά ψευδές και ανυπόστατο»
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ , ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΚΤΥΠΗ |

Η αξιωματική αντιπολίτευση, η αντιπολίτευση του «ό,τι να ναι» ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά με αναφορά 13 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίοι επιδιώκουν να αποδείξουν τη δήθεν ευαισθησία και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον τους για το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.
Μια αναφορά ετεροχρονισμένη, αφού έρχεται να αναστατώσει την κοινή γνώμη και να δημιουργήσει πανικό στους πολίτες τη στιγμή που η Ζάκυνθος έχει ήδη βγει από το «κόκκινο» επίπεδο αυξημένου κινδύνου και πλέον οδεύουμε προς το «πράσινο» επίπεδο στο οποίο και είχαμε παραμείνει για αρκετούς μήνες.
Ωστόσο, αναλυτική και εφ’ολης της ύλης απάντηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου οι συνάδελφοι Βουλευτές εισέπραξαν από τον ίδιο το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, ο οποίος σε επίσημη και δημόσια ανακοίνωσή του καθιστά σαφές πως ό,τι αναφέρεται στο κείμενο της αναφοράς είναι κατηγορηματικά ψευδές και ανυπόστατο.
Δυστυχώς, όμως, για τον τόπο αυτό είναι το επίπεδο αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ψέμα, λασπολογία, κινδυνολογία και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.