ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Ο πόλεμος ξεκίνησε»

  • «Ο πόλεμος ξεκίνησε. Εάν η ελληνική Κυβέρνηση, το Υπουργικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, προσφέρουν κάλυψη στην προσωπική ατζέντα του κ. Θεοχάρη, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο Σκάνδαλο λεηλασίας, ληστείας και υφαρπαγής, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης» 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ|
Δεν μπα να φωνάζετε, δεν μπα να βγάζετε Ανακοινώσεις και Ψηφίσματα, εγώ Σάς γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια και θα φτιάξω ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο Ναυάγιο Ζακύνθου. Τάδε έφη ο κ. Χάρης Θεοχάρης, ανεβάζοντας, προς διαβούλευση, το νέο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού.
Ο άνθρωπος, ο οποίος τα τελευταία πέντε (5) χρόνια, με τις Επερωτήσεις του, τις επίσημα κατατεθειμένες στα Πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων, τις θεσμικές Παρεμβάσεις και τις Συνεντεύξεις του, παρίστανε τον μεσίτη των Τουρκο- Καταριανών ή Λιβανέζων ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ της ΠΙΜΑΝΑ, παρουσιάζεται αίφνης, σήμερα, να θέλει να σώσει τους ζακυνθινούς, φτιάχνοντας άκουσον άκουσον, ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αποκλειστικής είσπραξης  όλων των τελών και χρεώσεων, στην περιοχή του κόλπου του Ναυαγίου.
Και ερωτάται ο κ. Υπουργός Τουρισμού:
Σε ποιες τσέπες θα πάνε οι καθημερινές εισπράξεις από το Πλάτωμα του Ναυαγίου και το χαράτσι στους βαρκάρηδες;
Σε ποια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα παραδοθούν για εκμετάλλευση οι ναοί και τα μοναστήρια της περιοχής;
Με ποιο τρόπο θα πολεοδομηθεί μια περιοχή natura και κηρυγμένη αναδασωτέα;
Γιατί ΜΟΝΟ στη Ζάκυνθο συστήνεται μια τέτοια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στην Ελλάδα;
Ποια είναι και σε ποια έκταση εκτείνονται, τα όμορα ακίνητα, που θα απαλλοτριώσει ο κ. Θεοχάρης;
                                                                                                                                                    Ο πόλεμος ξεκίνησε. Εάν η ελληνική Κυβέρνηση, το Υπουργικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, προσφέρουν κάλυψη στην προσωπική ατζέντα του κ. Θεοχάρη, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο Σκάνδαλο λεηλασίας, ληστείας και υφαρπαγής, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Εμείς, από την πλευρά μας, αδιαφορώντας για τη διαβούλευση του κ. Υπουργού Τουρισμού, Καλούμε τους Φορείς και το λαό της Ζακύνθου, να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Το ζητούμενο στην παρούσα φάση δεν είναι να απευθύνουμε έκκληση στο ελληνικό κράτος να μας λυπηθεί, αλλά να δείξουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε τον τόπο και την ιστορία μας.
 
κίνημα αλλαγής- ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου