ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Χρειάζεται πραγματικό θράσος να μιλάς ειρωνικά για «επικοινωνιακή αριστεία» όταν ως κυβέρνηση έχεις στήσει «επικοινωνιακή παράσταση» τη τραγική νύχτα στο Μάτι»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |

Κατανοούμε την ανάγκη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για την εξεύρεση αντιπολιτευτικού αφηγήματος. Η ορολογία του όμως παραπέμπει πιο πολύ σε τρολ του διαδικτύου παρά σε κόμμα Αξ. Αντιπολίτευσης.
Χρειάζεται πραγματικό θράσος να μιλάς ειρωνικά για «επικοινωνιακή αριστεία» όταν ως κυβέρνηση έχεις στήσει «επικοινωνιακή παράσταση» τη τραγική νύχτα στο Μάτι. Χρειάζεται πραγματικό θράσος να ειρωνεύεσαι την κυβέρνηση της ΝΔ, όταν ως Αξ. Αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας χαϊδεύεις τα αυτιά των αντιεμβολιαστών. Χρειάζεται πραγματικό θράσος να υποτιμάς την κοινωνία θεωρώντας ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου.
Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ η Ζακυνθινή κοινωνία απαιτεί προτάσεις και έργα, όχι άρνηση και στασιμότητα.   Να είστε βέβαιοι όμως ότι όταν κρίνουμε ότι η δημόσια αντιπαράθεση έχει πραγματικό νόημα, και όχι επικοινωνιακό, δεν θα τη φοβηθούμε όπως δεν το κάναμε ποτέ..