ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

  • Το τελευταίο ταξίδι του συντρόφου Άκη Ζήβα
Η απώλεια του συντρόφου μας Άκη Ζήβα έχει βυθίσει σε θλίψη όχι μόνο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία αλλά και την ζακυνθινή κοινωνία, που  τον γνώριζε από την προσφορά του στα κοινά σε ολόκληρη την ζωή του.
Ο χαμογελαστός καπετάνιος, ακολουθώντας το παράδειγμα του αγωνιστή πατέρα του και δημάρχου Λάμπρου Ζήβα, ήταν παρών σε μάχες και δημοκρατικές διεκδικήσεις. Οργανώνεται στον  ΣΥΡΙΖΑ  - Προοδευτική Συμμαχία την περίοδο της λαίλαπας  των μνημονίων, αντιστέκεται και αγωνίζεται από τον χώρο της Τοπικής αυτοδιοίκησης για ένα καλύτερο μέλλον. Σαν πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου  οραματίζεται και διεκδικεί την αναβάθμιση του  λιμανιού. Ξεκινά το Master plan του λιμανιού, κατασκευάζει την γέφυρα του Αγ, Χαραλάμπη, παραδίδει  δύο μεγάλες παιδικές χαρές - μεγάλο έλλειμα στην   πόλη της Ζακύνθου για πολλά χρόνια - στα δέντρα του Άμμου και στο Πνευματικό Κέντρο.  Οι άνθρωποι φεύγουν, τα έργα τους μας τους θυμίζουν.
Η απουσία του θα είναι αισθητή στους συντρόφους, τους συνεργάτες, του φίλους.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε καλό κουράγιο για το δυσαναπλήρωτο κενό του.
Η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία στην μνήμη του σ. Άκη καταθέτει στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ το ποσόν των 200Ευρω
 
2/10/2021
 Η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ  -Προοδευτική Συμμαχία