• Ειδική αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος από τη Ζάκυνθο, την οποία επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (18/10) στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Επίσκεψη στη Ζάκυνθο πραγματοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ.
«Σήμερα είναι για μας, τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ μια σπουδαία ημέρα, γιατί πριν από 40 χρόνια, στις 18 Οκτωβρίου, κερδίσαμε πανηγυρικά τις εκλογές και ανοίξαμε τον δρόμο για μια νέα Ελλάδα, που θα περιελάμβανε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους της μεσαίας τάξης ικανοποιημένους από τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι «είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία λίγων λεπτών, είμαστε συνάδελφοι και για πολλά χρόνια συνεργάτες, αλλά, για το θέμα που συνομιλήσαμε, η συζήτηση εξαντλήθηκε γρήγορα».
Επίσης πρόσθεσε: «Δεν είπα τίποτα παραπάνω από όσα έχω ξαναπεί πρόσφατα στη Χαλκίδα: Αν θέλει να κατέβει, είναι ευπρόσδεκτος, αν δεν θέλει, να μας το πει γρήγορα, γιατί απασχολούμαστε χωρίς λόγο για ένα θέμα που δεν θα υπάρξει».
Το απόγευμα της Δευτέρα,ς ο κ. Λοβέρδος, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με φίλους του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.