ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

« Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι μεσαίοι φτωχοί και οι φτωχοί φτωχότεροι»
Εν όψει των εσωκομματικών εκλογών και τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τους πολίτες, στις 15 Μαΐου ,τα μέλη της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ζακύνθου ,παραχώρησαν  το μεσημέρι της Τετάρτης , συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετουσιώνοντας την οργή της κοινωνίας σε πολιτική  ελπίδα, δίνει προοπτική στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους μικρομεσαίους, στους νέους για ένα καλύτερο αύριο» επισημαίνουν, και προσθέτουν στο σχετικό Δελτίο Τύπου ,παρουσιάζοντας παράλληλα το περίγραμμα των θέσεων και των προτεραιοτήτων του κόμματος , « Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρία χρόνια τώρα με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της “κατόρθωσε” να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, πολύ πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία,  στους θανάτους λόγω covid, στην τιμή των καυσίμων, στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος,  και στα υπερκέρδη της ΔΕΗ και των ιδιωτών  παρόχων που έχουν υπερβεί το 1,5 δισ. Επιπλέον, ακρίβεια και πληθωρισμός πλήττουν όλη την κοινωνία, ενώ την ίδια στιγμή οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι μεσαίοι φτωχοί  και οι φτωχοί φτωχότεροι»
  • Να σημειώσουμε ότι, στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή νέας Κ.Ε. θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα 61.600 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του κόμματος έως τις 21/3.
  • Οι υποψήφιοι της Ζακύνθου για την Κεντρική Επιτροπή είναι κατά αλφαβητική σειρά :
ΓΚΙΒΕΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ακολουθεί  ολόκληρη η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ζακύνθου


video:zantetimes


ΣΥΡΙΖΑ | Δείτε όλα τα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια ,ΕΔΩΕκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής