«Είμαι ενθουσιασμένος και συγκινημένος για τη συμμετοχή του κόσμου, που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, στη χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου και ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αυτή τη στιγμή 178.000 πολίτες είναι μέλη του κόμματος, γεγονός που μας καθιστά το μεγαλύτερο, σε αριθμό μελών, κόμμα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα κατακτάμε σπουδαιότατη θέση στην Ευρώπη, σε σχέση με τον κομματικό μηχανισμό που αποκτήσαμε.
Το μεγάλο διακύβευμα είναι, όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν να τους αξιοποιήσουμε και να αντιστοιχίσουμε την εκλογική δύναμη του κόμματος με τη συμμετοχή μας στους θεσμούς, στην κοινωνία, στον συνδικαλισμό.
Εύχομαι στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, που εξελέγησαν από την Κέρκυρα και τα Ιόνια νησιά, καλή δύναμη. Αναλαμβάνουν μεγάλο βάρος ευθύνης, διότι εξελέγησαν μεν από τα παλιά μέλη αλλά ταυτόχρονα είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ενός «νέου» κόμματος, υπό την έννοια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι πλέον εξοπλισμένος με νέο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο και νέο οργανωτικό πλαίσιο.
 Από την πλευρά μου, ως ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος στα Ιόνια νησιά, είμαι ανοικτός να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα και σε κομματικό και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, κυρίως όμως στην κοινωνία.
Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος γιατί η προσπάθεια που καταβάλλαμε, με τα στελέχη του κόμματος το προηγούμενο διάστημα, να καταστήσουμε περισσότερους πολίτες κοινωνούς των ιδεών μας και να αυξήσουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων στην εκλογική διαδικασία, στέφθηκε από επιτυχία».