ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Την Ζάκυνθο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηλείας και αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύσης Καλαματιανός το διάστημα 14 και 15 Ιουλίου.

Καλωσόρισε τα νέα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογή του προέδρου Α. Τσίπρα στις 15 Ιουνίου σε συνάντηση που έγινε στον ΑΥΡΙΑΚΟ, όπου η πολυπληθής συμμετοχή και ο πολιτικός προβληματισμός ανέδειξε την δυναμική του κόμματος στην Ζάκυνθο. Έγινε συζήτηση με τα παλαιά και νέα μέλη για την αναγκαία πολιτική αλλαγή και τους αγώνες που πρέπει να δοθούν και τόνισε ότι «Δυναμώνουμε και προχωρούμε μπροστά σε όλη την Ελλάδα». Η βραδιά έκλεισε με εδέσματα και μουσική.

Έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Ο Διονύσης Καλαματιανός δήλωσε μεταξύ άλλων οτι «Τα προβλήματα του νησιού είναι πολλά και πολυεπίπεδα. Απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις και λύσεις.»

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ζάκυνθου όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το έργο του συλλόγου, την απονομή Δικαιοσύνης αλλά και τα χρόνια προβλήματα του νησιού που ταλανίζουν τους πολίτες.

Συνάντησε επίσης τον Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Ζακύνθου σχετικά με το ενδεχόμενο κλείσιμο του Πρωτοδικείου βάση του νέου νόμου της ΝΔ και την υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου που δυσχεραίνουν το έργο τους.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζάκυνθου όπου συζητήθηκαν σημαντικά προβλήματα αστυνόμευσης του νησιού εν μέσω τουριστικής περιόδου αλλά και διαχρονικότερα, την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ως κύριο θέμα και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων των Αστυνομικών Υπαλλήλων.