Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για "αντισυνταγματική οντότητα" προκάλεσε την άμεση και σκληρή απάντηση της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή «είναι εκτός του συνταγματικού φάσματος της χώρας, είναι αντισυνταγματική οντότητα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες του σε ειδική συνέντευξη τύπου.

Μάλιστα κάλεσε «όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή των Ελλήνων να συσπειρωθούμε ως κόμματα του συνταγματικού τόξου, εναντίον του αντισυνταγματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής».

Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση και έντονη, και σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «εκτός νόμου πρέπει να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς». Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις».


πηγή ΑΠΕ