ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στο πλαίσιο του εθελοντισμού, της προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας

και της αλληλεγγύης προς την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου  ο Ροταριανός Όμιλος Ζακύνθου, «στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με Δελτίο Τύπου,  «παρέδωσε την Τετάρτη 04-03-2015 και ώρα 12,00 παρουσία του Βοηθού Διοικητή της  2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ , φίλο και ροταριανό Γιώργο Σταυρόπουλο , στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ζακύνθου , Υγειονομικό Υλικό προσφοράς  των μελών και φίλων του Ροταριανού Ομίλου Ζακύνθου, προς χρήση και λειτουργία των κλινικών του Νοσοκομείου.

 

Τα  είδη που παραδόθηκαν είναι :

Α)  Σύριγγες  5cc  τεμάχια 250.

Β)  Σύριγγες  10cc  τεμάχια 250

Γ)  Σύριγγες  2,5cc  τεμάχια 500

Δ)  Γάντια ελαστικά μιας χρήσης  όλων των μεγεθών 600 τεμαχίων &

Ε)  Υποσέντονα  60Χ 90   320 τεμαχίων.

Η ανωτέρω πρωτοβουλία περιλαμβάνεται στα πλαίσια της Κοινοτικής δράσης μιας εκ των πέντε λεωφόρων του Διεθνές Ροταρυ, που καλύπτει προγράμματα και δραστηριότητες που αναλαμβάνει  ο κάθε  Όμιλος για να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων  στην κοινότητά του

O Παναγιώτης Βασιλείου στο IonianRadio.gr

Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ζακύνθου κ. Παναγιώτης Βασιλείου, δηλώνει στο IonianRadio.gr: "Το Rotary είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών.Είμαστε επαγγελματίες εθελοντές.

Αυτή τη φορά κινηθήκαμε προς το Νοσοκομείο Ζακύνθου. Είδαμε ότι πάσχει ο ευαίσθητος τομέας της υγείας και θελήσαμε να απαλύνουμε τον πόνο αυτών που νοσηλεύονται. Παραδώσαμε μία ικανοποιητική παρτίδα υγειονομικών υλικών στο Διοικητή κ, Κονίδα , γάντια ελαστικά μιας χρήσης , σύριγγες. Δεν θέλουμε να διαφημίσουμε αυτό που κάνουμε. Θέλουμε να πιάνει τόπο στην τοπική κοινωνία. Όσοι δουλεύουνε στο Νοσοκομείο από την καθαρίστρια μέχρι τον πρώτο γιατρό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (06.03.2015)

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADΙΟ