ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Προσπαθούμε μαζί με τον Υφυπουργό κ. Κοντονή να λύσουμε τα προβλήματα του νησιού. Όμως θα πρέπει και οι δημότες να αρχίσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για να λειτουργήσει ο Δήμος ανταποδοτικά», ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Ζακύνθου Παύλου Κολοκοτσά,  προς τους επιχειρηματίες  και οφειλέτες του Δήμου κατά την διάρκεια συζήτησης με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη, στο IonianRadio.gr (ZantePress24).

 

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, μιλώντας αποκλειστικά στην ζωντανή ενημερωτική εκπομπή του IonianRadio.gr ( καθημερινά στις 21:00), μετά την ολοκλήρωση των επαφών, που είχε  στην πρωτεύουσα με στόχο την προώθηση θεμάτων, που χρονίζουν, δεν παρέλειψε να επισημάνει την καλή συνεργασία του, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή, αλλά και με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρoν παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Δημάρχου, αναφορικά με τις οφειλές της ΔΕΥΑΖ προς τη ΔΕΗ, οι οποίες αγγίζουν τα πεντέμισι εκατομμύρια ευρώ, μιλώντας για παράβαση καθήκοντος υπαλλήλων του τοπικού καταστήματος, αλλά και ευθύνες  της πρώην Δημοτικής Αρχής . Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Ζακύνθου εξέφρασε  την ικανοποίηση του για την ρύθμιση των 100 δόσεων που πέτυχε η Δημοτική Αρχή για την αποπληρωμή της οφειλής .

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του κ.Κολοκοτσά, για το κλειστό Δημοτικό Θέατρο , «Υπάρχουν 2 τροποποιήσεις της αρχικής μελέτης!!! Είναι θέμα που διερευνάται σε συνεργασία με τον κ.Γαλιατσάτο και Νομικούς Συμβούλους. Το θέμα το γνωρίζει και ο  Εισαγγελέας.  Έχω ορίσει επιτροπή παραλαβής και θα προχωρήσω στην παραλαβή γιατί υπάρχει κίνδυνος να απενταχθεί και να χρεωθεί στο Δήμο και στην Περιφέρεια» Ενώ, επανέλαβε για άλλη μια φορά ,με νόημα, ότι η κατασκευή του προαύλιου χώρου, σύμφωνα με τη μελέτη, κοστίζει …900.000 Ε !!!

Για την κατασκευή της πλατείας Σολωμού και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο δημοτικό συμβούλιο από πολίτες, εξαιτίας της καθυστέρησης ολοκλήρωσης των έργων ανάπλασης,

δήλωσε χαρακτηριστικά ότι  «η  Πλατεία θα είναι ολοκληρωμένη μέσα στο Καλοκαίρι, οι υπογραφές τελείωσαν.»

Καταλήγοντας και μεταξύ άλλων ο κ. Κολοκοτσάς, αναφέρθηκε στην αποκομιδή των απορριμμάτων ,«Πρωτοπορούμε στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων και να μη μου λένε που θα πάω τα σκουπίδια. Ο ΣΚΟΠΟΣ είναι μία βόμβα έτοιμη να εκραγεί …»

Ακολουθεί  μία ενδιαφέρουσα και γεμάτη ειδήσεις συζήτηση του Δημάρχου Ζακύνθου με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη στο IonianRadio.gr

 

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (11.03.2015)

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADΙΟ