ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ζωντανά -Διαδικτυακά στο IonianRadio.gr ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου Γιάννης Στάθης δηλώνει:

 

«Τα πράγματα δεν είναι καλά. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές όμως τον κόσμο αυτό δεν τον ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή στο τμήμα πρασίνου είναι 3 άτομα μόνο.

Τα φώτα δεν ισχύει που καταγγέλλουν ότι μένουν αναμμένα. Συμβαίνει γιατί γίνεται συντήρηση και δεν γίνεται διαφορετικά.

Αύριο θα επισκεφθώ τους δύο χώρους και στο Καλλιπάδο και στο Γαιτάνι να δω ποιος είναι ο καταλληλότερος για τη στέγαση του ΚΔΑΠ, και καλώ και τον κ.Μποζίκη να έρθει αύριο στις 10 το πρωί στο Γαιτάνι να δούμε τον χώρο

Ο κ.Γρέκας νομίζω ότι κάνει λάθος και θα πρέπει αν είναι καταλληλότερος ο χώρος στο Γαιτάνι για τα παιδάκια να το δεχτεί.

Δεν είναι τομέας δικός μου αλλά επειδή σαν Αντιδήμαρχος πρέπει να έχω άποψη θα πάω να δω ποιος είναι καταλληλότερος χώρος και λειτουργικός για τα ΑΜΕΑ.

Πρέπει να προσέχουμε αυτά τα άτομα αλλά επίσης θα πρέπει να μην εκμεταλλεύονται οι ίδιοι την αδυναμία της όπως και δεν θα πρέπει να τους εκμεταλλεύονται κάποιοι πολιτικά

Υπάρχουν δεσμευμένα μηχανήματα σε κατάστημα επισκευής γιατί υπάρχει υπόλοιπο ποσό ανεξόφλητο και δυσχεραίνεται το έργο του τεχνικού τμήματος.

Προσπαθούμε να βάλουμε τάξη, αλλά κάποια στιγμή θα μπει. Ομως χρειαζόμαστε χρόνο,

Πρέπει να τηρηθεί κάποια κανονιστική στην Πόλη , έχουν μπει διαγραμμίσεις και οι καταστηματάρχες βλέπουν τα όρια που μπορεί ο καθένας να κινείται και να απλώνει τα εμπορεύματα του και τα τραπεζοκαθίσματα του. Εχει γίνει διαγράμμιση , θα οριοθετηθεί και χώρος δίπλα στον ΟΤΕ για τους μικροπωλητές, ώστε να μπορέσει να φανεί το επόμενο Καλοκαιρι που θα είναι έτοιμη και η Πλατεία Σολωμού. Οι μικροπωλητές θα είναι σε αυτό το χώρο που προανέφερα όταν με το καλό ανοίξει.

Ο Δήμαρχος που δίνει ημερομηνίες για την πλατεία είναι αποτελέσματα των κακών συμβούλων. Είναι γιατί κάποιοι του λένε...... Πλέον υπάρχει δυσπιστια από όλους για το ποτε ξεκινά η πλατεία....Και υπογραφή του Πάπα να δούμε πρέπει να περιμένουμε να ξεκινήσει το έργο.

Τα πράγματα στην Πλατεία είναι πιο τραγικά , λένε ότι δεν υπάρχουν φουγάρα όμως υπάρχουν 24 και αυτό που τονίζω είναι ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει η πλατεία. Γιατί ο Μποζίκης υπέγραψε? Ας άφηνε να υπογράψει ο Κολοκοτσάς. Δε νομίζω ότι υπήρχε δέσμευση χρόνου.

Χθες ξηλώσαμε τις αφίσες από τις κολώνες. Δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτό το πανηγύρι.

Με τα ογκώδη έχουμε κάποιο πρόβλημα. Τα πετάνε έξω από τα σπιτια τους

Νομίζω ότι έπρεπε ήδη η Αλεξάνδρου Ρώμα να είναι πεζόδρομος και κάθε μέρα που περνάει χειροτερεύει η κατάσταση»

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (29.05.2015)