ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Aποκλειστικά η τ.Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά συζητά με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη
Πέρα από θέματα γενικής πολιτικής η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε θέματα που οι πολίτες βάζουν σε προτεραιότητα, πολιτισμός , τουρισμός, ανάπτυξη, καθημερινότητα.
η τ.Υπουργός Τουρισμού κ. Ελενα Κουντουρά δηλώνει στο Ionianradio.gr:Πιστεύουμε ότι τα έσοδα από τον τουρισμό φέτος είναι 1 δίσ επιπλέον και ίσως πλησιάσουμε τα 2 δισ σε όλη την επικράτεια. Τα εμοιράτα που ανοίξαμε την αγορά είναι επισκέπτες που έρχονται και ξοδεύουν αρκετά χρήματα στην Ελλάδα. Ο ιδιωτικός τομέας πραγματικά αγωνίστηκε.
Ο τουρισμός είναι η εθνική μας οικονομία και θέλω να ευχαριστήσω όσους αγωνίστηκαν μαζί μου για να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Ομως η επιτυχία έχει όνομα και αυτό το όνομα είναι της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Πάνω από 5 δις είναι σε εξέλιξη και θα έχουμε σπουδαία αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια
Στις 20 Σεπτεμβρίου οι έλληνες να πάνε να ψηφίουν με τη λογική τους για να κερδίσουμε τη μάχη της ανάπτυξης και της ανασυγκρότησης.
 
Στο "στρογγυλό τραπέζι" οι εκπρόσωποι των κομμάτων
Αντώνης Κασσιμάτης (ΣΥΡΙΖΑ)-Θανάσης Ανδρίτσος (Ν.Δ)-Δημήτρης Πέττας (ΛΑ.Ε)- Γιάννης Σκαρτσής (ΑΝ.ΕΛ)- Δημήτρης Ποταμίτης (ΠΑ.ΣΟ.Κ) συζητούν για την επτά μήνες Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη ημέρα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015......
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ:
Σημαντική παράμετρος για το τι θα γίνει με το χρέος και την έξοδο από το μνημόνιο, θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών και ποια Κυβέρνηση θα το διαχειριστεί
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ:
Το μνημόνιο φαίνεται να έληξε για χώρες που είχαν παρόμοιο πρόβλημα και η Ελλάδα ήταν σε ένα καλό δρόμο για την έξοδο της.
Η ΝΔ πιστεύει ότι ο νούμερο ένα παράγοντας για να λήξει το μνημόνιο είναι η συνέναιση κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητά, ο δεύτερος είναι ο λαικισμός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΤΑΣ:
Είμαστε συνεπείς σε αυτά που πιστεύαμε και πιστεύουμε. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν τα ελάχιστα που μπορούσαν να δώσουν ανάσα στη χώρα και το οποίο εγκαταλείφθηκε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΤΣΗΣ:
Σίγουρα οι ΑΝ.ΕΛ εκπροσωπούμε το νέο και δεν θέλουμε τη διαπλοκή
Το μνημόνιο ήρθε για να μείνει. Εγινε συμφωνία η οποία ήταν συνθηκολόγηση.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ:
Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ και τη ΔΗΜΑΡ. Τα στελέχη που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ επανακάμπτούν και θεωρώ σύντομα θα το κάνει και ο Γ.Παπανδρέου.
Δεν μπορούμε σήμερα να ισχυριζόμαστε ότι ο Τουρισμός πήγε καλά.
Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (11.09.2015)