ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Αποκαλυπτική και έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση αναφορικά με τον τουρισμό, εμφανίστηκε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη και στο IonianRadio.gr, η πρώην Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.
Στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δήλωσε αισιόδοξη για τα αποτελέσματα των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου, στηλιτεύοντας παράλληλα τις μεθοδεύσεις πολιτικών κύκλων με στόχο την δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων σε βάρος  των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θετικά αποτελέσματα που επέφερε ο τουρισμός στην οικονομία της Χώρας,  δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάγκη υλοποίησης έργων τουριστικής υποδομής στην Ζάκυνθο …

«Κεντρική μας επιδίωξη τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη από τον Τουρισμό να διαχέονται στην ελληνική κοινωνία, να εξασφαλίζουν νέες θέσεις εργασίας και βεβαίως να στηρίζουν την πραγματική οικονομία», επισήμανε …
Τα έσοδα από τον τουρισμό θα περάσουν φέτος τα 15 δις. ευρώ και οι τουριστικές επενδύσεις που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης υπερβαίνουν τα 1,5 δις. ευρώ, τόνισε η πρώην υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε δηλώσεις στο IonianRadio.gr (ZantePress24)και στον Δημητρη Τετράδη .
Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά περίπου 40 μέρες, η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, το ξεμπλοκάρισμα τουριστικών επενδύσεων, αλλά και οι δράσεις υποστήριξης της τρέχουσας τουριστικής χρονιάς, είναι μερικά από τα πεπραγμένα της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού, δηλωσε η κ.Κουντουρά.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της τουριστικής χρονιάς, η τέως αναπληρώτρια υπουργός εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για τα νούμερα που επιτυγχάνει η χώρα μας. Παρά τις αρνητικές εξελίξεις που εμφανίστηκαν μεσούσης της περιόδου, η κυρία Κουντουρά σημείωσε ότι η καμπάνια "Ηappening Now" απέδωσε τα μέγιστα για την ανατροπή της κατάστασης στο μέτωπο των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής.
«Ο τουρισμός είναι η εθνική μας οικονομία και θέλω να ευχαριστήσω όσους αγωνίστηκαν μαζί μου για να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Όμως η επιτυχία έχει όνομα και αυτό το όνομα είναι της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά για να καταλήξει…  
«Στις 20 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες να πάνε να ψηφίσουν με τη λογική τους για να κερδίσουμε τη μάχη της ανάπτυξης και της ανασυγκρότησης».
 
Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (11.09.2015)