ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ κ. Πέτρος Τατσόπουλος, λίγο πριν το debate των δύο πολιτικών αρχηγών Τσίπρα και Μεϊμαράκη ,φιλοξενούμενος στο στούντιο του IonianRadio.gr (ZantePress24) συζητά με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη
Μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Η πιο άσκοπη αναμέτρηση είναι αυτή η εκλογική διαδικασία η οποία γίνεται πάνω στις στάχτες της ελληνικής οικονομίας.
Τώρα μπορούμε να περιμένουμε μία ακόμη νίκη του λαϊκισμού.
To Ποτάμι θέλει μία Κυβέρνηση μεγάλης συνεργασίας. Το ΣΥΡΙΖΑ το απορρίπτει, έλεγε ότι μόνο με τους ΑΝ.ΕΛ θα συνεργαστεί αρχικά και μετά άφηνε ένα παραθυράκι για συνεργασία με το Λαφαζάνη.
Δεν πρέπει οι ψηφοφόροι να δεχτούμε ότι άλλα λένε πριν και άλλα μετά. Αντίθετα αυτό πρέπει να το τιμωρήσουμε.
Το ΠΟΤΑΜΙ δεν πρόκειται να χαϊδέψει αυτιά και να παρουσιάσει εξιδανικευμένη μορφή του μνημονίου. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταπραΰνουμε κάπως αυτά που λέει το μνημόνιο.
Δεν υπάρχει κανείς να μας δώσει λεφτά χωρίς όρους. Πληρώσαμε ακριβά το να μάθει ο Αλέξης Τσίπρας στα 41 του χρόνια τι σημαίνει άτακτη χρεωκοπία.
Το κόμμα που θα έρθει πρώτο θα είναι ο κορμός της Κυβέρνησης. Με τον εκλογικό Νόμο που έχουμε δεν μπορεί να σχηματιστεί Κυβέρνηση χωρίς το πρώτο κόμμα. Σε άλλη περίπτωση θα πάμε στο Λούνα Παρκ των εκλογών. Το ΠΟΤΑΜΙ θα συνεργαστεί με το πρώτο . Θα συνεργαστεί και θα απεγκλωβίσει τους ρεαλιστές από τους λαϊκιστές. Το ΠΟΤΑΜΙ θέλει να χρησιμεύσει στη χώρα.
Από τη Ζάκυνθο είδα λίγα πράγματα, είμαι λίγη ώρα στο νησί και δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση. Θεωρώ ότι το ΠΟΤΑΜΙ μπορεί να είναι τρίτο κόμμα.»

 

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (14.09.2015)