Ο υποψ.Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Γιαννάτος δηλώνει στο IonianRadio.gr:
"ΝΤΡΟΠΗ για τη Ζάκυνθο η Πλατεία Σολωμού. Υπάρχουν ευθύνες σε αυτούς που εμπνεύστηκαν το έργο. Υπάρχουν ευθύνες σε αυτούς που την έφεραν σε αυτή την εικόνα κι ευθυνες για τον πλημμελή έλεγχο του φακέλου.
Ο Βουλευτής Σταύρος Κοντονής βοήθησε για την Πλατεία και η ΝΟΔΕ έδειξε μικροψυχία κρίνοντας αρνητικά τη θέση του Δημάρχου που ευχαρίστησε για την βοήθεια του τον κ.Κοντονή.
Από την περιοδεία στα ορεινά που κάναμε είδαμε ότι ο κόσμος έχει απογοήτευση. Θα έρθουν μέτρα και υφεσιακά και άδικα, το γνωρίζει ο κόσμος, δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις.
Θα δώσουμε μάχες για να απαλύνουμε τα βάρη της κοινωνίας. Πρέπει να υπάρξει σύγκρουση με τη διαφθορά και τη διαπλοκή.
Το τρίτο μνημόνιο για τους Ελληνες θα είναι 3 ΣΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε και έδωσε μία μεγάλη μάχη. Στη μάχη αυτή ηττήθηκε στην Ευρώπη.
 
 
Ο υποψ.Βουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Γιώργος Ξένος δηλώνει στο IonianRadio.gr:
Φαίνεται πως η χώρα προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Υπήρξε για μια πενταετία μία σθεναρή αντίσταση πολιτικών δυνάμεων.
Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι να κυβερνηθεί από μία "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ".
Δεν πρέπει να ικανοποιούνται ιδιοτελή αιτήματα συντεκνιών.
Θα είναι δυσάρεστη εξέλιξη αν κάθε 6μηνο οδηγούμαστε σε εκλογές. Θεωρείται επικίνδυνο αυτό γιατί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ομάδες έτοιμες να κάνουν αντάρτικο.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτη δύναμη άρα δεσπόζουσα Κοινοβουλευτική δύναμη οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Και σε αυτές τις εκλογές επιδιώκουμε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την ισχύ που μας έδωσαν οι πολίτες . Τους καλούμε να λάβουν μέρος, να ψηφίσουν πολιτικά κόμματα και να μην προβάλουν εκείνες τις δυναμεις που δεν έχουν πολιτική σοβαρότητα. Επίσης να μην ψηφίσουν τιμωρώντας, να υπερψηφίσουν τους δικούς μας συνδυασμούς. Θα συμβάλουμε έτσι στη διακυβέρνηση της χώρας στηρίζοντας την ανάπτυξη της οικονομία της
 
O Παναγιώτης Μαρούδας υπ.Βουλευτής ΕΠΑΜ δηλώνει :
" Το ΕΠΑΜ είναι μέτωπο όχι κομμα. Δε διαχωρίζει, βασική αρχή να είναι κάποιος πατριώτης. Εχει 5 κανόνες. Πρώτο είναι η διαγραφή του χρέους που είναι η πηγή του κακού και δημιουργηθηκε όχι με νόμιμο τρόπο Το δεύτερο είναι το εθνικό νόμισμα.
Το ΕΠΑΜ έχει ακριβές πρόγραμμα για μετάβαση σε άλλο νόμισμα ανεξαρτήτου ονόματος. Υπάρχουν λύσεις απλές και άμεσες που απλά τις κρατάνε κρυφές από τον κόσμο.
Εμείς έχουμε δεδομένο πως το ευρώ θα αποτύχει.
Τρίτο είναι η ανατροπή μνημονιακών συνθηκών , τέταρτο η δικαιοσύνη και πέμπτο ένας νέος καταστατικός χάρτης για την Ελλάδα και διασφάλιση για το πολίτη ότι δεν θα ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα...

 
Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (15.09.2015)