ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ κ.Ακης Κοντονής, στο στούντιο του Ιοnian Radio.gr μιλά για το θέμα υδροδότησης και τις τελευταίες εξελίξεις μετά το πρόγραμμα διακοπών σε γεωτρήσεις και αντλιοστάσια από τη ΔΕΗ.
 " Κάναμε ρεαλιστική πρόταση στην Διοίκηση της ΔΕΗ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.. Ζητήσαμε 150 δόσεις να γίνει το κεφάλαιο των πεντέμισι εκατ. που οφείλουμε, ποσό που δεν αμφισβητούμε, Τα 2 εκατομ βεβαιωμένες οφειλές που έχουμε πάει στο δημόσιο ταμείο να πάνε στη ΔΕΗ και το ρεύμα που μας χρεώνει να είναι βιομηχανικό και σε γεωτρήσεις και σε αντλιοστάσια. Απέρριψαν τις προτάσεις μας και δέχονται μόνο 100 δόσεις, 29/8 προέβησαν σε διακοπές ρεύματος σε γεωτρήσεις, υπάρχει πρόγραμμα διακοπών για τον Οκτώβριο ενώ 5/11 θα προβεί σε διακοπή παντελώς.
Το εκβιαστικό είναι που πήγε υπάλληλος της ΔΕΗ στην κεντρική δεξαμενή Μπόχαλης να κόψει το ρεύμα. Ήθελαν να μας τυφλώσουν παντελώς.Πήγαμε μαζί με το Δήμαρχο που εξοργίστηκε από το γεγονός και τους διώξαμε
Επίσης μας επισημαίνει η ΔΕΗ ότι μας σταματάει το ρεύμα αλλά ότι ζημιά συμβεί είναι δική μας ευθύνη.
Η ΔΕΗ κάνει πολιτική για τον εαυτό της.
Το επόμενο βήμα είναι να γίνουν επαφές του Δημάρχου στην Αθήνα που ήδη βρίσκεται
Εγώ προσωπικά δεν είδα εδώ και ένα χρόνο καμία βοήθεια από φορέα. Με λόγια μόνο.
 
 Ο Πρόεδρος του συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ κ. Νίκος Βαρδακαστάνης στο στούντιο του Ιοnian Radio.gr , δύο ημέρες μετά την επανεκλογή του δηλώνει.
"Η επιτυχία η μεγάλη ,είναι ότι υπήρχε συμμετοχή, στις εκλογές. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στέλνω στα μελη του συλλόγου και δεσμεύομαι να τους εκπροσωπήσω όσο μπορώ καλύτερα.
Το πακετο διεκδικήσεων είναι ένα. Ξεκινάμε από την καθημερινότητα, καθαριότητα, νερό και παροχές στους δημότες μας, φωτισμό , αθλητικές εγκαταστάσεις κλ.. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να έχουμε λύσει τουλάχιστον αυτό το ζήτημα.
Κατανοώ ότι υπάρχει πρόβλημα οικονομικής κρίσης αλλά από τη στιγμή που λειτουργούν οι υπηρεσίες και το κράτος , έχουμε μερίδιο.
Κλείνοντας θα πω ότι δηλωνα και δηλώνω παρόν, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κάνουμε στην περιοχή κάποια πραγματα
 
Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μπόχαλης κ.Γιώργος Τσάκος στο στούντιο του Ιοnian Radio.gr, δηλώνει:
Τη στιγμή που το ΜΙΛΑΝΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ μου έδωσε την τιμή να κάνουμε στο Λόφο του Στράνη την εκδήλωση ήταν καθήκον μας να ετοιμάσουμε την περιοχή. Αν και ήμουν έτοιμος οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει και αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Πνευματικό Κέντρο. Είχαμε βοήθεια από επιχειρηματίες , ενώ συγχαρητήρια αξίζουν στο σύνδεσμο ηλεκτρολόγων και στον σύνδεσμο καθαριότητας, Πιστεύω την επόμενη φορά η εκδήλωση να γίνει στο χώρο που γεννήθηκε ο Διονύσιος Σολωμός.
Κάναμε απολογισμό για τον Αι Γιώργη Φιλικών. Πιστεύω σε λίγο καιρό να έχουμε και τον ηλεκτροφωτισμό στην περιοχή

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (30.09.2015)