ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ.Λίλυς Μπουζιάνου, για την άσχημη εικόνα της πόλης.
Η κ.Μπουζιάνου μιλώντας στο IonianRadio.gr και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη περιέγραψε το συνοθύλευμα καταστάσεων που αντιμετωπίζει ο επισκέπτης στο κέντρο της πόλης, με κύριους πρωταγωνιστές το κυκλοφοριακό χάος, τα ξηλωμένα πεζοδρόμια, τους καμμένους λαμπτήρες και τους διαλυμένους δρόμους που σε κάποια σημεία η επικάλυψη των λακουβών προεξέχουν, δυσκολεύοντας πεζούς και οδηγούς.
Παράλληλα η κ.Μπουζιάνου μετέφερε και την ανησυχία κατοίκου, "μην πέσουν θύματα κλοπών", όταν διαπίστωσαν ανοίγοντας τις μπαλκονόπορτες τους ότι τα νέα φωτιστικά που τοποθετήθηκαν φτάνουν στο μπαλκόνυ τους.
Αίσθηση όμως προκάλεσε και η αναφορά της κ.Μπουζιάνου , ότι συνάδελφοι της, της ζήτησαν "να μπει μπροστά γιατί τους έκλεψαν στην κυριολεξία την υπογραφή τους, για να μείνει ανοιχτή η Αλ. Ρώμα".
Μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Εμπορικού Σύλλογου δήλωσε στο IonianRadio.gr:
"Μου ζήτησαν συνάδελφοι να μπω μπροστά γιατί τους έκλεψαν στην κυριολεξία την υπογραφή του να μείνει ανοιχτή η Αλ.Ρώμα. Τους είπα μαζευτείτε, κάντε υπεύθυνη δήλωση ότι εξαπατηθήκατε κι εγώ θα μπω μπροστά. Οι υπογραφές αυτές που πήγα στην ΠΕΖ είναι αποδεικτικό για την Περιφέρεια ότι θέλουν το δρόμο κλειστό. Η υπόσχεση του κ.Νιοτόπουλου ήταν μέχρι 31/10 και όλοι περιμένουν ο δρόμος τη Δευτέρα να είναι ανοιχτός. Ηδη απέναντι από το κατάστημα μου έκλεισε μαγαζί με παπούτσια γιατί δεν δουλεύει το χειμώνα. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι κάποιες καφετέριες δούλεψαν καλύτερα και τίποτα άλλο. Οι συνάδελφοι που έβαλαν τις υπογραφές τους δεν σκέφτηκαν τι θα γίνει το χειμώνα.
Το κυκλοφοριακό στη Πόλη είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν έχουν κάνει τίποτα. Στο δρόμο του ΚΤΕΛ γυναίκα σήμερα το απόγευμα δέχθηκε επιθέσεις αδέσποτων σκύλων.
Απόγευμα ας προσπαθήσει κάποιος να παρκάρει στην πόλη.... Οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι κλείνουν τα πεζοδρόμια και αγνοούν τους πάντες. Πολλά παράπονα στη Λογοθετών να μηνν παρκάρει ο κόσμος.
Στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου συμμετέχω, την προηγουμενη φορά που ήμουν παρούσα δεν είχαμε δει αποτέλεσμα, σήμερα πήγε ο κ,Χριστόφορος".