ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Γιάννης Στάθης
"Οι επιχειρηματίες ακολουθούν την κανονιστική απόφαση. Οσοι δε συμφωνούν με τις αποφάσεις της κανονιστικής τότε σαφώς πέφτουν πρόστιμα. Αυτοί που θα ξεκινήσουν τα νάυλον αν τα βάλουν θα πάρουν πρόστιμο. Η εικόνα της πόλης είναι άσχημη αλλά είναι καλύτερη.
Αν στα τένις είχαν προβλέψει και υπήρχαν υποδομές δεν θα είχαμε πρόβλημα. Οι λάμπες που έχουμε αλλάξει έχουν ξεπεράσει μεγάλο αριθμό.
Στο σπίτι μου μπροστά έχω αλλάξει 3 φορές λάμπες και τις 2 φορές τις πλήρωσα εγώ . Εχουν πρόβλημα τα ντουί.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Πλατεία Σολωμού αλλά νομίζω ότι θα ξεπεραστεί. Υπάρχει ένα ένταλμα που δεν έχει προωθηθεί στον αρμόδιο Υπουργό για να πληρωθεί. Περιμένουμε αυτό το ένταλμα και το έργο να τελειώσει. Εγώ ήμουν από αυτούς που κατηγόρησα τον κ.Μποζίκη, για πολλά πράγματα όμως για τη χρηματοδότηση δε φταίει.

Με την αξιοποίηση του χώρου των παιδικών χαρών προς το παρόν είμαστε παιδικές λύπες. Το λέω και το ζω και το ζω σαν πατέρας. Το Μαχαιράδο είναι μακριά για να πάω τα παιδιά. Πίσω από το κόκκινο βράχο η παιδική χαρά ζητήθηκε κι επέστρεψε πίσω στο Λιμενικό ταμείο. Η παιδική χαρά στο Κρυονέρι βρίσκεται σε ένα χώρο που δεν έχει χαραχτεί αιγιαλός και δε μπορεί να γίνει σοβαρή παρέμβαση. Περιμένουμε διαπιστωτική πράξη από τον ΟΑΕΔ. Προχωράμε μελέτη για να γίνει παιδική χαρά ο χώρος που προοριζόταν για γήπεδο τένις κι ευελπιστώ σύντομα να φτιαχτεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι η χάραξη του αιγιαλού. Θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αλλά ίσως αργήσει.
Εχουμε έρθει σε επαφή με κάποιους άλλους δημους και είναι μια πρωτοβουλία που προσωπικά ελέγχω.
Ας ασχοληθώ με κάτι μικρό αλλά τουλάχιστον να φέρω αποτέλεσμα.

Εκκρεμεί μία δικαστική απόφαση όσο αφορά τις καταγγελίες στην προηγούμενη δημοτική αρχή για το γήπεδο τένις

Προεκλογικά με τον κ.Αβράμη ήρθαμε σε αντιπαράθεση για τις υδροφόρες. Αυτό που είπε τώρα είναι ότι ο διαγωνισμός για το ΦΟΔΣΑ θα κολλήσει και θα βγούμε εκτός χρονοδιαγράμματος. Ομως η διάταξη που ανέφερε έχει καταργηθεί και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Καθυστερήσεις έχουν γίνει ήδη και είμαστε εκτός προγράμματος.

Δεν με ενδιαφέρει και αν δω ότι δε μπορώ να ασχοληθώ δεν θα ξαναασχοληθώ με την πολιτική. Πρέπει κανείς να μιλά για θέματα που γνωρίζει καλά και όχι για ολους και για όλα

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (10.11.2015)
Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADΙΟ