ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σε αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημαρχου Παύλου Κολοκοτσά στο Δημαρχείο, με εκπροσώπους εμπλεκόμενων φορέων και επιστημόνων, προχώρησε, στη ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή στο IonianRadio.gr του δημοσιογράφου Δημήτρη Τετράδη, ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου Γιάννης Κόκλας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ.Κόκλας, ανέπτυξε το σκεπτικό  του σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή, στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων όπως αυτό της διαχείρισης  των απορριμμάτων.
Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση
Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (25.11.2015)
Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADΙΟ


Ιδιαίτερα καυστικός και σε πολλές περιπτώσεις επικριτικός, εμφανίστηκε στο IonianRadio.gr o κ.Γιάννης Ντόζης, κάτοικος Δ.Κ.Μποχάλεως, αναφερόμενος στη Δημοτική Αρχή και στις αρμόδιες υπηρεσίες, σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής, το σχέδιο πόλης. Ο κ.Ντόζης κατέθεσε προτάσεις και δήλωσε χαρακτηριστικά "Υπάρχει ΦΕΚ ημερομηνίας 24/12/2014 που λέει ότι όταν έχουν περάσει 15 χρόνια σε ένα σχέδιο και δεν έχει υλοποιηθεί , ο πολίτης με μια απλή αίτηση του μπορεί να το ακυρώσει..."

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (25.11.2015)