Την δέσμευσή του για πρωτοβουλίες που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες ανάδειξης του θέματος ,διεκδίκησης και κατασκευής κολυμβητηρίου, έδωσε στην δημοσιότητα και μέσω του IonianRadio.gr (ZantePress24), ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, κ.Λευτέρης Νιοτόπουλος,
 επισημαίνοντας ότι  …  μαζί με τον Υφυπουργό  Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, κ. Στ .Κοντονή, θα μελετήσουν το θέμα και θα αναζητήσουν την οικονομικότερη λύση, δηλώνοντας  χαρακτηριστικά  «Ξέρω ότι ο Υπουργός δεν το έχει εγκαταλείψει και δεσμεύομαι να αναδείξουμε το θέμα , να δούμε το μοντέλο κολυμβητηρίου»
Αίσθηση, πάντως, προκάλεσαν οι συνεχείς αναφορές του κ. Νιοτόπουλου, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη,  για το κόστος   συντήρησης  του έργου, γεγονός που δημιούργησε την εντύπωση ότι αυτό θα είναι ένα από τα επιχειρήματα, που στο μέλλον θα χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αν παρ΄ ελπίδα το έργο δεν υλοποιηθεί .
Εξάλλου και σύμφωνα με τα όσα, σε προηγούμενη συνέντευξη του  στο IonianRadio.gr για το ίδιο θέμα, είχε υποστηρίξει ο αντιπρόεδρος του ΑΝΟΖ, κ. Σωτήρης Παπαδόγγονας, αυτό ήταν και το επιχείρημα που επικαλέστηκε ο κ .Κοντονής, όταν δήλωνε ότι  είναι υψηλό το κόστος συντήρησης του κολυμβητηρίου, αφήνοντας με τον τρόπο αυτό να εννοηθεί ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει η κατασκευή του.
Αποκατάσταση του κτιρίου του ΑΝΟΖ:


Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Νιοτόπουλος,  μετά τις συνεχείς αναφορές της διοίκησης του ΑΝΟΖ αλλά και των δημοσιευμάτων της ZantePress24, κατανόησε το πρόβλημα και ανακοίνωσε  την αποκατάσταση του κτιρίου του ΑΝΟΖ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά  «Δεσμεύομαι προσωπικά να αποκατασταθεί το κτίριο του ΑΝΟΖ. Σήμερα(24/11/2014) έδωσα την προγραμματική σύμβαση στους συνεργάτες μου και θα ενημερώσω σχετικά και την διοίκηση του ΑΝΟΖ».

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (24.11.2015)