ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στο IonianRadio.gr ο Αντώνης Κασσιμάτης ασκεί σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει το Στέλιο Μποζίκη πριμαντόνα της παραπληροφόρησης. Επίσης μιλά για το λάδι Τυνησίας και καταθέτει την άποψη του για την κατάργηση του Α.Τ.Λαγανά.

Ο Γιάννης Φεραδούρος δηλώνει  ότι συνυπογράφει  την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και την κριτική  που ασκεί  στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ δηλώνει υπερήφανος για την Πλατεία Σολωμού χαρακτηρίζοντας την πριν την ολοκλήρωση της  στολίδι.

Ο Νίκος Βαρδακαστάνης , Πρόεδρος του «ΣΚΟΠΟΥ» μιλά για τα αποτελέσματα των διεκδικήσεων του Συλλόγου, τις επαφές  με τους τοπικούς παράγοντες και την προσπάθεια δημιουργίας Οργανισμού Τουρισμού.

 

A.Κασσιμάτης

"Τα προβλήματα τα βλέπουμε , δεν πετάμε στον ουρανό. Στο ασφαλιστικό πχ θα πρέπει και αυτοί που το έφεραν στη σημερινή να βοηθήσουν και όχι να αφήσουν να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ το φίδι από την τρύπα.

Γίνεται τελευταία μια σπεκουλα με το λάδι. Σε προσπάθεια να χτυπήσουν την Κυβέρνηση χρησιμοποιουν το ότι ο Υπουργός δέχτηκε να γίνει μεγαλύτερη εισαγωγή λαδιού από Τυνησία. Υπάρχει μάλιστα υποστηρίζουν και πρόταση να αυξηθεί περισσότερο. Εμείς έχουμε διαφωνήσει σε αυτό και η συζήτηση γι αυτό το θέμα θα γίνει τον Ιανουάριο.
Υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση και πριμαντόνα της παραπληροφόρησης ο κ.Μποζίκης τέως Δήμαρχος.

Κατάργηση Α.Τ.Λαγανά: Ο τρόπος λειτουργίας ενός αστυνομικού τμήματος απασχολεί προσωπικό που δε βγαίνει να αστυνομεύσει αλλά κάνει δουλειά γραφείου. Θα πρέπει να δούμε λοιπόν ποια είναι η αναδιάρθρωση που θα μπορούσε να ΄μας δώσει καλύτερη αστυνομευση. Αυτό γίνεται με περιπολικά και προσωπικό. Το ίδιο το τμήμα έχει ανάγκες από προσωπικό για να λειτουργήσει. Με τη στενότητα που έχουμε σε προσωπικό θα πρέπει να απελευθερωθούν αστυνομικοί από γραφειοκρατικές εργασίες και να αστυνομεύσουν. Θα πρέπει να αυξήσουμε τη διαθεσιμότητα του προσωπικού που θα μπει στο περιπολικό και θα τρέξει στο συμβάν.
Σήμερα εαν συμβεί κάποιο συμβάν το περιπολικό πηγαίνει από το Α.Τ Λαγανά γιατί από το Παντοκράτορα δεν υπήρχε δυνατότητα

 

Γιάννης  Φεραδούρος

" Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οδοστρωτήρας που ισοπεδώνει τα πάντα, Αντιπολίτευση δεν υπάρχει.
Μίλησα με τον κ.Τσίπηρα το μεσημέρι και βγάλαμε το ψήφισμα για το ελληνικό λάδι. Γιατί να εχουμε αδασμολογητο λάδι , γιατί ο υπουργός δεν υποστήριξε τα συμφέροντα των ελαιοπαραγωγών που πλήττονται. Η Ιταλία προάσπισε τα συμφέροντα των παραγωγών της ενώ εδώ κάναμε το αντίθετο. Το λάδι αυτό είναι αναμφιβόλου ποιότητας, πουλιέται στην ίδια τιμή με το ελληνικό. Θα πω στο κ.Κασσιμάτη οτι αυτή η αποφαση έχει παρθεί από τέλη Οκτωβρίου. Οχι άλλα ψέμματα. Να υπάρχει κι ένα όριο
Περίμεναν οι αγρότες της επιδοτήσεις. Πέρα από την εξευτελιστική τιμή του λαδιού δεν υπάρχει ούτε επιδότηση.
Φταινε οσοι μέχρι σήμερα κυβερνησαν αλλά και αυτοί που έταζαν πετραχήλια.
Θέλω να υπενθυμίσω ότι περυσι τέτοια εποχή είχαμε σημάδια ανακαμψης της οικονομίας.
Eίμαι αισιόδοξος για την Πλατεία και σήμερα την θαύμαζα. Θα είναι πράγματι ένα στολίδι, παρα πολύ αλλαγμένη και χαίρομαι που προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Γρήγορα σε διάστημα 2-3 μηνών θα μπορούμε να περπατήσουμε επάνω.

 

Νίκος Βαρδακαστάνης

"Είχαμε διοικητικό συμβούλιο και είδαμε ότι ελάχιστα πράγματα και όχι μεγάλης ουσίας έγιναν από τις διεκδικήσεις μας. Είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε ανακοίνωση ότι αυτά που έχουν υλοποιηθεί είναι πολύ λίγα. Υποδομές και θέματα ουσίας δεν έχουν γίνει. Θέματα καθημερινότητας εγιναν σε ποσοστό 70%. 
Εχω υποσχέσεις από τον κ.Νιοτόπουλο ότι κάποια πράγματα θα γίνουν. Εχω πάρει ξεκάθαρη υπόσχεση ότι το θέμα με τη γέφυρα θα τελειώσει πρλύ γρήγορα. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα δρομολογήσουμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουν υποσχεθεί. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί και το θέμα με την Επιτροπή Τουρισμού.ΠΙστεύω ότι πρέπει να λειτουργήσει ακόμη και αν αυτο το κάνουμε από μόνοι μας.Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά στηρίζουν αλλά ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί.
Εγώ έχω στόχους, δεν έχω διάθεση να βλάψω όμως το νησί έχει ανάγκη από αυτή την ομάδα Τουρισμού για να γίνουν πράγματα. Πραγματικά μπορούμε να βοηθήσουμε και με αυτή τη λογική διεκδικώ γιατί έχω στόχους υλοποίησης κάποιων πραγμάτων που θα είναι καλό για το νησί μας και δεν έχω στόχους πολιτικούς
Εχει προχωρήσει και τό θέμα του Οργανισμού Τουρισμού»

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Ionian Radio.gr

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε την εκπομπή. (3/12/2015)