ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ευρυπίδης Στυλιανίδης: 

"O νέος αρχηγός θα πρέπει να ενώσει τη ΝΔ και να δομήσει μία αντιπολίτευση στον Τσίπρα. Θα πρέπει να δομήσει ένα φιλελεύθερο λόγο, να ταρακουνήσει τον Ελληνα και να του δείξει ότι η παράταξη της ΝΔ είναι εδώ για το λαό. Πιστεύω ότι ο αρχηγός που θα βγει στις 20/12 θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά που προανέφερα και που τα έχει ο Μειμαράκης.
Ο Αδωνις είναι μαχητής αλλά τώρά ήρθε στη ΝΔ
Ο Κυριάκος εκφράζει μία συγκεκριμένη αντίληψη και δε μπορεί να έχει σημαία του τις απολύσεις.
Τέλος ο Απόστολος είναι φίλος μου αλλά δε μπορεί να διεκδικήσει τη προεδρία ΝΔ όταν γνωρίζει ότι δε μπορεί να είναι στο Κοινοβούλιο. Τον Τσίπρα πως θα τον αντιμετωπίζει στη Βουλή? δια εκπροσώπου?

Την επομενη ημέρα των εκλογών και οι 4 πρέπει να αγκαλιαστούν και ο αρχηγός να πάρει στο κυνήγι τον Τσίπρα, να οργανώσει το κόμμα και να δημιουργήσει μία πρόταση πειστική για το πως θα πρέπει να κυβερνηθεί η Ελλάδα. Μία πρόταση που θα πάρει την πλειοψηφία του λαού και όχι να μας δώσει το 15%"

Γιάννης Φεραδούρος:

"Η Πλατεία συνεχίζει όμως ενάμισυ χρόνο η Δημοτική Αρχή δεν έχει εμπνευστεί τίποτα αλλά προχωρά ότι ήταν δρομολογημένο από εμάς.
Στηρίζουμε τα θετικά και κάνουμε κριτική σε ότι αντίκειται στα συμφέροντα των ζακυνθινών. Φοβάμαι μήπως ξεφύγει η Δημοτική Αρχή. Με οδηγεί σε αυτό η μεγάλη καθυστέρηση στο φλέγον θέμα των απορριμμάτων και φοβάμαι για απρόσμενες εξελίξεις. Η μεγάλη αναβλητικότητα με φοβίζει. Ο κ.Κολοκοτσάς το πήρε το ζήτημα στα χερια του την επόμενη εβδομάδα των εκλογών και είναι στο ίδιο σημείο. Κάθε λίγο δίνουν ένα νέο χρονοδιάγραμμα και είμαστε στα ίδια. Χωρίς να έχουν υποδείξει το χώρο ότι και να συζητάμε είναι άκαιρο. Εμείς αναμένουμε τη Δημοτική Αρχή. Λέω ότι η μεταφορά εκτός Ζακύνθου είναι ένα δυσβάστακτο κόστος που δεν μπορεί να δεχτεί η ζακυνθινή κοινωνία.

Πιστεύω ότι η Δημοτική Αρχή ενώ έχει την λύση στα χέρια της μόνο και μόνο επειδή έλεγε όχι για την επιλεγμένη θέση προεκλογικά δε πάει εκεί.

Τα άλλα θέματα πουσυζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ο προυπολογισμός της ΔΕΥΑΖ. Ψηφίσαμε, ήταν ακριβώς η συνέχεια των δικών μας πάλι ενεργειών.

Χτίστηκαν πολιτικές καριέρες στο ΛΙΒΑ...
Πάνω στην πολιτική του κ.Μποζίκη έχτισε το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου πολιτική καριέρα.
Για το ΑΤ Λαγανά πήραμε απόφαση να μείνει το τμήμα όπως είναι γιατί ειδικά εκεί η περιοχή χρήζει μεγάλης αστυνομευσης"