Παύλος Κολοκοτσάς - Δήμαρχος Ζακύνθου

Η πορεία μου και η προσφορά μου είναι ανεκτίμητη και αναγνωρισμένη με παρασημοφορήσεις από τη πατρίδα μου.
Το 2014 με τίμησε η Ζάκυνθος με γνώμονα την εντιμότητα μου και βγήκα δήμαρχος.
Μπορούσα όταν ανέλαβα το δήμο σε κακή οικονομική κατάσταση και με τα σκουπίδια βουνά στους δρόμους, να ζητήσω να μπει σε επιτήρηση ο δήμος. Εγώ αντί αυτού δρομολόγησα έργα όπως πλατεία, θέατρο, και σχεδίασα τη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Το 2015 όμως «έκλεισαν» οι τράπεζες….
Προπηλακιζόμουν και μετά το 2015 άρχισα να εκτελώ τα έργα όπως ήταν η πλατεία που σήμερα κοσμεί το νησί μας και την επισκέπτονται χιλιάδες κόσμος.
Το 2016 είπαν όχι κανένα έργο και ξεκίνησαν πάλι τα έργα το 2018. Βραβευτήκαμε και από επιστήμονες για τον ηλεκτροφωτισμό που ποτέ δεν είχαμε φως. Είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα και αυτή η εταιρεία είναι πρώτη στο Βελιγράδι αλλά και με επαίνους στην Ελλάδα.
Ο κ.Αρετάκης αν ήθελε να ενημερωθεί έπρεπε να καθίσει να ενημερωθεί από την εταιρεία. Αυτός έφυγε. Άρα δε συζητάει ο άνθρωπος και πικράθηκα για τη κίνηση του να φύγει. Ο Δήμος δεν θα δώσει ούτε ένα ευρώ, κερδίζει και ο δήμος από την εξοικονόμηση ενέργειας
Ελπίζω τώρα να βλέπουν οι ζακυνθινοί τη διαφορά στον ηλεκτροφωτισμό
Είναι διεθνής σύμβαση, εταιρεία κολοσσός και ο κ.Αρετάκης μιλάει για σκάνδαλα.
To OpenMall δεν θα τολμήσει να μην το προχωρήσει…
Για το εργοστάσιο στο ΛΙΒΑ δεχτήκαμε τις προτάσεις του. Ήδη έχουμε καθυστερήσει τις ενέργειες για την κατασκευή του…
Όποιος σταματήσει την ενδιάμεση διαχείριση, που είναι στα όρια της, θα εγκληματήσει…
Δε σταματάει ο δήμος ,επειδή βγήκε ένας νέος δήμαρχος, τα έργα πρέπει να προχωρήσουν , ο δήμος μος πρέπει να λειτουργεί.
Είμαι  αγανακτισμένος και πικραμένος. Δεν περίμενα να τον ενημερώσω 10 ημέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων του…  αντί να μου πει ευχαριστώ , μου είπε θα τα διαλύσω όλα. Ας τα διαλύσει.
Τα έργα τα πήρε δημοπρατημένα
Πάμε στα σφαγεία… Αν λύσαμε το θέμα των απορριμμάτων το οφείλουμε στο Θοδωρή Γαλιατσάτο και τώρα το ίδιο θα γινόταν και με τα σφαγεία… Όμως ο κ.Αρετάκης μας είπε να μην προχωρήσει τίποτα γιατί θα τα ανοίξει με νέες εγκαταστάσεις…
Ο κ. Αρετάκης έκανε μπουλινγκ στους δημοτικούς συμβούλους να μην υπογράψουν…. Τα ογκώδη μένουν στους δρόμους…
Η π εριβαλλοντική μελέτη είναι έτοιμη για την επέκταση του βιολογικού και πρέπει να γίνει μέσα στα 2 επόμενα χρόνια
Αν ο κ.Αρετάκης δε θέλει να ολοκληρώσει έργα θα είναι υπόλογος απέναντι στους ζακυνθινούς.
Βγαίνει στις εφημερίδες και μιλάει για πλιάτσικο… Να βγει να μου καταδώσει έναν…
Μιλάει για «κομπίνα»; Εύχομαι αυτά που πέρασα 5 χρόνια να μην τα περάσει κανένας άνθρωπος.
Ας κάνει ότι θέλει. Ενημέρωσα τις δημοτικές παρατάξεις και αποχώρησα.
Τα 2008 η Ε.Ε ζήτησε τις απαιτήσεις μας σε βιολογικούς αλλά οι δήμαρχοι κοιμόνταν. Έτσι το πρόγραμμα ξεκίνησε και είμαστε δυστυχώς εκτός. Γι αυτό κάναμε μελέτη από Τραγάκι μέχρι Λιθακιά, εγκρίθηκε, και ζητάμε, γιατί οικόπεδο έχουμε, να δοθούν τα χρήματα , τα 13 εκατομμύρια, για να επεκταθεί ο βιολογικός.
Εύχομαι στο κ.Αρετάκη να προχωρήσει τα έργα που είναι δρομολογημένα, να συνεργαστεί με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και να υλοποιήσει τα έργα που είναι άκρως αναγκαία γιατί διαφορετικά η Ζάκυνθος θα καταστραφεί.
Προσπάθησα να συνεργαστώ με συνεργάτες αυτούς που μου επέλεξε ο ζακυνθινός λαός.
Ο δ/ντής των τεχνικών εταιρειών έχει υποστεί μπούλινγκ από το  κ.Αρετάκη…
Δεν δέχομαι, δεν αποποινικοποιώ τη πολιτική ζωή, είμαι σε διαπραγματεύσεις με την alpha bank, έκανα 3 χρόνια να μαζέψω δικαστικές αποφάσεις και να κλείσω ισολογισμούς 2013 και 2014…
Τώρα ο κ.Αρετάκης τα βρίσκει όλα έτοιμα στο γραφείο μου. Ήδη τον ενημέρωσα, το ταμείο σήμερα έχει αποθεματικό 5 εκατομμύρια και με σωστή διαχείριση.
Αυτό το ευλογημένο νησί να μην καταντήσει όπως η Κέρκυρα με τα σκουπίδια στο δρόμο. Εμείς έχουμε βρει τη λύση…
Ο κ. Αρετάκης να μην παρασύρετε από «παπαγαλάκια»…
Ολόκληρη την εκπομπή με τις δηλώσεις των συνεντευξιαζόμενων , μπορείτε να παρακολουθήσετε στο http://www.ionianradio.gr/index.php/last