ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μηνύματα με  αποδέκτες από τον  Αναστάσιο Μαρίνο (Δημοτικό Σύμβουλο - Πορεία Προόδου), σε:
  • Αστυνομικό Διευθυντή
  • Λιμενάρχη
  • Διοικητή Πυροσβεστικής
  • Βουλευτή Ζακύνθου, κ. Διονύση Ακτύπη
  • Περιφερειάρχη Π.Ι.Ν κ. Ρόδη Κράτσα
  • Δήμαρχο κ. Νικήτα Αρετάκη


"Δε θέλω να δείχνω κάτι το οποίο κάνω. Μένω ευχαριστημένος από την ουσία, από το ότι γίνεται. Το νησί συνεχίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ακούμε μόνο λόγια και πολύ φοβάμαι ότι σε αυτά θα μείνουμε. Μακάρι να διαψευστώ αλλά όπως κινούνται τα πράγματα… Δεν κινούνται καθόλου καλά μέχρι αυτή τη στιγμή… δεν κινούνται στη σωστή κατεύθυνση.
Όλο το νησί από άκρη σε άκρη βρωμάει, τις βραδινές ώρες τα απορρίμματα τα καίνε, ανοίγονται χωματερές που τα χώνουν… ακόμη μέρος του νησιού τα φορτώνουν και το βράδυ τα πάνε και τα αδειάζουν στο ΛΙΒΑ
Είμαστε κοντά να μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας
Συγχαρητήρια σε όλους
Είμαι πρόθυμος, προς όποιον θέλει το καλό του νησιού, να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου, για να δούμε αποτέλεσμα
Επένδυσα στη κοινωνικότητα και μέσα από αυτή, όσο  είναι δυνατόν, ένας λαός μπορεί να επιβιώσει αξιοπρεπώς, κάτι που σήμερα δεν γίνεται στο νησί.
 
Με το κ.Αρετάκη δεν έχω μιλήσει, δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Έχει κάνει κάποιες επαφές, αλλά δε βλέπω ουσία και αποτέλεσμα και δυστυχώς ο χρόνος περνάει
Πιστεύω ότι και με τα επερχόμενα νερά του χειμώνα ο υδροφόρος ορίζοντας είμαι σίγουρος ότι θα μολυνθεί.
 
Αν εμείς είχαμε κερδίσει, τώρα θα το είχαμε λύσει. Αλώσετε είμαστε περήφανοι  που η κυβέρνηση ακολουθεί μέρος από το πρόγραμμα μας… συγχαρητήρια στο Κυριακό Μητσοτάκη.
Είμαι περήφανος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Μέλη του συνδυασμού μου μπορούν να με κατηγορήσουν ότι ήμουν όχι στη Ζάκυνθο αλλά στην Αθήνα. Όμως κακά τα ψέματα, μόνο από εκεί μπορείς να βοηθήσεις το νησί σου
Συγχαρητήρια στο διοικητή της πυροσβεστικής. Έκανα μία εθιμοτυπική επίσκεψη μόνο. Όμως είναι αυτό που χρειάζεται το νησί μας. Το νησί παρακολουθείται αυτή τη στιγμή από άκρη σε άκρη. Τον ευχαριστώ για τη Δ.Ε Αλυκών  που έχει συνεχείς περιπολίες. Μακάρι τέτοιοι άνθρωποι να υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και μακάρι να παραμείνει στο νησί μας.
 
Η τουριστική περίοδος είναι επικίνδυνη για τις πυρκαγιές
Έχω δουλέψει πολύ και παρόλο που λόγω προσωπικού προβλήματος απουσίασα, λέγοντας μάλιστα για την πολιτική μου κηδεία. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στο λιμενάρχη
Θα τον επισκεφτώ τις επόμενες ημέρες να τον γνωρίσω, γιατί περιέργως φέτος συνέβησαν πολλά κακά στο νησί μας…. Δυσφήμιση, αλλεπάλληλες ρυπάνσεις κλπ.
Καταλαβαίνουν πολύ καλά όλοι το μήνυμα.
Συγχαρητήρια λοιπόν που κατάφερε να μείνει παρά τη δυσφήμηση αλώβητο το νησί. Να μείνει στη Ζάκυνθο, τον χρειάζεται το νησί , έστω για ένα χρόνο ακόμη.
 
Ένα μήνυμα και προς το νέο αστυνομικό διευθυντή: «όχι άλλο αίμα στη Ζάκυνθο»
Να κάνουν μια βόλτα με πολιτικά , όχι με στολή  και να λειτουργήσουν αμείλικτα.
Εν συνεχεία ότι κινείται με ξένες πινακίδες να ελέγχεται…
Τις επόμενες ημέρες είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει Α.Τ. στο αεροδρόμιο , δεν γίνεται μικρότερα αεροδρόμια να έχουν.
Το δεύτερο είναι να καταθέσουμε αίτημα ώστε το λιμεναρχείο να έχει ένα σκύλο.. σε μια ημέρα θα δούμε τη διαφορά. Αν ένας σκύλος μπει σε ένα δρομολόγιο , δεν θα σταματήσει να γαυγίζει…
Είμαστε αποφασισμένοι το νησί να μπει σε μια πορεία.
Είχα θεσμική θέση αλλά όταν είδα ότι τα πράγματα για το χωριό μου δεν πήγαιναν καλά παραιτήθηκα.
Θέλω να βοηθήσω το νησί μου.
Θέλω να γίνει το νησί μου όραμα… όχι ένα λιμάνι που θέλουν αλλά δύο, γιατί τα κρουαζιερόπλοια πλέον είναι πολλά.
Η ναυτική κρουαζιέρα είναι ο τουρισμός του  μέλλοντος
Όχι μία μαρίνα  αλλά δέκα, μπορούμε να κάνουμε
 
Ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη, τη καθαριότητα και να ξεφύγει το νησί από τη μιζέρια είμαι κοντά στη κ.Κράτσα, το κ.Ακτύπη κα το κ.Αρετάκη. Αν δεν μπορούν, εγώ μπορώ και μάλιστα incognito ….
 
Το νοσοκομείο βασανίζει τα τελευταία χρόνια το νησί μας. Έχουμε ένα πολύ καλό γιατρό αλλά τώρα φορτώθηκε ευθύνη. Το νοσοκομείο πρέπει να γίνει υπόδειγμα. Ο ντόπιος να μη κοιτάζει πως θα φύγει από το νησί. Ο κύριος βουλευτής λοιπόν δεν έχει πολλά περιθώρια. 1η Οκτωβρίου, πρέπει να είναι εξοπλισμένο με επάρκεια προσωπικού και άριστους επιστήμονες και πάνω από όλα να ανοίξει η παιδιατρική και η ΜΕΘ. Ο κ. Βουλευτής  να ξέρει, ότι αν έχει εμπόδιο, μπορεί να βασιστεί σε εμένα και δεν θα το μάθει κανένας.
Είναι ντροπή σε ένα τέτοιο κτίριο που μοιάζει πανεπιστημιακό να είναι στους θαλάμους άνδρες και γυναίκες μαζί…
Να φτιαχτούν θάλαμοι… Δεν πειράζει αν όλοι οι θάλαμοι θα είναι στο τρίτο όροφο. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι διαμάχες. Ένα τέτοιο νοσοκομείο πρέπει να έχει θαλάμους. Ντροπή να είναι μαζί άνδρες με γυναίκες. Θέλουν τίτλους; Να έρθουν σε εμένα και θα τους δώσω περισσότερο.
Να ξεκαθαρίσει πλέον αυτό που γίνεται. Να γίνει διαρρύθμιση του  οικήματος του νοσοκομείου αλλιώς το συγκεκριμένο θέμα θα πάρει διαστάσεις.
 
Ήμουν αντίθετος να πουληθούν τα αεροδρόμια. Επισκέφτηκα αυτόν που ήταν εδώ αλλά τώρα που είδα αυτό το κόσμημα που φτιάχτηκε στη Ζάκυνθο πήγα και του έδωσα συγχαρητήρια.
 
Κάτι που είναι εύκολο και χρειάζεται θέληση και αγάπη και όχι χρήματα , και το μήνυμα είναι προς το κ. Αρετάκη, είναι να φτιάξει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα χωρίς να πληρώνονται υπέρογκα ποσά για εκθέσεις κι εγώ θα φροντίσω να φτάσει από άκρη σε άκρη".