ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
Πέτρος Λάζαρης (Πρόεδρος συλλόγου επιχειρήσεων παραλίας Ζακύνθου)
 
Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε… Περιμέναμε άλλα πράγματα σε περιφέρεια και δήμο και άλλα βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Βλέπω ένα χάος. Έχουμε ανοίξει ένα σωρό πράγματα, χωρίς να μπορούμε να λύσουμε κάποιο.
Π.χ., χάος με τα σκουπίδια… και αναφέρομαι σε όλα τα σημεία… και στο ΛΙΒΑ και στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάδοι… και φανταστείτε ότι είναι και χειμώνας…
Έχει τεράστιες βεβαίως  ευθύνες και ο πολίτης, που στη προκειμένη περίπτωση, πληρώνει χρόνια και ανταποδοτικά είναι μηδενικά αυτά που παίρνει.
Πιστεύαμε και είχαμε στο μυαλό μας , ότι με την αλλαγή θα βλέπαμε κάποιο φως. Βλέπουμε σκοτάδι και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε σκοτάδι.
Διαβάσαμε ότι θα ξεκινήσει μία νέα κανονιστική ο δήμο. Δε φέρνω αντίρρηση, αλλά δεν μπορούμε κάθε 2-3 χρόνια, να αλλάζει μία κανονιστική και να βρισκόμαστε στη πρότερα κατάσταση πίσω εδώ και 20 χρόνια.
Είχα ζητήσει να βάλω λάμπες εγώ και να δώσω και ρεύμα από το κατάστημα μου. Μου είπαν από τα συνεργεία του δήμου, ότι αν τις άλλαζα θα μου έκαναν μήνυση.
Συμφωνώ να αλλάξουμε, αλλά αυτά που θα πούμε να γίνουν κιόλας. Αφού εγώ πρέπει να βγάλω και τη τελευταία γλαστρούλα,  κανένα πρόβλημα… όμως, πάμε όλοι μαζί, να καθαρίσουμε τη πόλη, να γκρεμίσουμε σκαλοπάτια, να φύγουν τα νάιλον, να υπάρχει πρόσβαση, να περνάει μία μητέρα με το καροτσάκι... Όμως, να είναι η τελευταία κανονιστική. Ο κ. Κόκλας από τη Δημοτική Αστυνομία, σε μία ανακοίνωση προειδοποιεί ότι σε 5 ημέρες θα βγουν έξω και θα εφαρμόσουν το νόμο. Κανένα πρόβλημα, όμως να είναι για όλους. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά . Θα πρέπει να είναι απόλυτοι και να μπει μία συνολική τάξη. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αντιδράσουμε κι εμείς.
Να μαζευτούμε οι σύλλογοι της πόλης και να πάμε σε μια διαβουλευση γι ατο καλό του τόπου.
Οι μισοί κάδοι απέναντι από το σχολείο του άμμου είναι διαλυμένοι τελείως. Βλέπεις κάδους 20ετίας χωρίς καπάκια και  με τα σκουπίδια απέξω
Ας χαλάσουν όλες τις στοές, αλλά να το κάνουν οργανωμένα και σωστά. Δε πάει άλλο με αυτό που γίνεται. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά πάμε για πρώτη φορά, να γίνει οργανωμένα.
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Αναφερόμενοι για το Επιμελητήριο, μιλάμε για  « ταξιδιωτικό γραφείο», γιατί το μόνο που έχει καταφέρει είναι να κάνει ταξίδια, χωρίς μάλιστα να έχει βγει κάποιος να μας πει  κάποιο αποτέλεσμα. Πρακτορείο – ταξιδιωτικό γραφείο είναι, τέλος. Και με τη διοίκηση που έχει αυτή τη στιγμή , βρισκόμαστε σε ύπνωση.
Ο κάθε αποτυχημένος πολιτικός του νησιού, δε μπορεί να βρίσκει άσυλο στο επιμελητήριο του νησιού
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ κ.Σ. ΣΠΥΡΟΥ
Θεωρώ ότι παραδόθηκε στη κ.Κράτσα και τίποτα παραπάνω