Σταύρος Κακολύρης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζακύνθου)
Γίνονται συσκέψεις και για να δούμε τι θα γίνει, με τα σκουπίδια του ΛΙΒΑ. Ή θα μεταφερθούν τα υπάρχοντα, ή θα μεταφερθούν τα νέα, που θα μαζεύονται. Συζητάμε το ενδεχόμενο μεταφοράς τους. Έχω μιλήσει και με τη κα Υδραίου, από τη Κέρκυρα, που έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και τα μεταφέρει στη Κοζάνη.
Υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ και προγράμματα από περιφέρεια. Γιατι να μην πάρουμε και εμείς από αυτά  τα προγράμματα για να λύσουμε το πρόβλημα;
Μέχρι να φτιαχτεί το εργοστάσιο, πρέπει να βρούμε κάποια λύση. Ο Πύργος φαίνεται ότι είναι η επιλογή για τη Ζάκυνθο. Ο Δήμαρχος τη Πέμπτη στη συνέντευξη τύπου αλλά και ο κ.Κουτσογιάννης θα δώσουν τις απαντήσεις που για το θέμα του ΛΙΒΑ.
 
ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
Ο πρόεδρος της ένωσης γονέων μας έφερε επιστολή τη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι για να μπει το θέμα των σχολικών κτιρίων στα θέματα ημερησίας διάταξης της αυριανής συνεδρίασης.
 Ο δήμαρχος μου ζήτησε να μη το βάλουμε στην ημερήσια, για να ολοκληρώσει τις συναντήσεις και με τους υπόλοιπους φορείς σχολείων
Σήμερα είχε συνάντηση ο Δήμαρχος και με το Α Λύκειο. Τους είπε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα, με ανάθεση, θα  γίνουν τα πρώτα έργα.
Πιστεύω, ότι καλό είναι να γίνονται συζητήσεις, αλλά από τη στιγμή που δίνονται λύσεις, δε χρειάζεται ακόμη να μπει στα εκτός ημερήσιας διάταξης. Θα υπάρξει συνεδρίασης με θέμα αυτό.
Στη συνάντηση σήμερα ήταν ο δήμαρχος, ο κ.Κουτσογιάννης και ο κ. Σπίνος που μάλλον θα είναι ο αντιδήμαρχος παιδείας όπως δείχνουν τα πράγματα. Θα υπάρξει ενημέρωση αύριο γιατί και το δημοτικό συμβούλιο και ο κόσμος πρέπει να ενημερωθούν.
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ
Το θέμα αυτό βρίσκεται ήδη στην αποκεντρωμένη, έχει προχωρήσει η ένσταση και περιμένουμε την απάντηση.
 
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ
Θα προσπαθήσω να υπάρξει χρονόμετρο μέσω κινητού, για να κρατάμε το χρόνο  και να μιλάμε στα λεπτά που πρέπει. Μου το ζήτησε και ο δήμαρχος αλλά και οι άλλες παρατάξεις. Θα προσπαθήσω σε αυτή τη συνεδρίαση να το εφαρμόσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όλοι θα έχουν τον ίδιο χρόνο
Πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει και ο κ.Φεραδούρος τι λάθος έκανε, γιατί είναι αντιπρόεδρος. Το συζητήσαμε λιγάκι και νομίζω ότι το κατάλαβε.
Κάθε μέρα ξημερώνει και ένα πρόβλημα. Υπομονή και όλοι να βοηθήσουν να φτιαχτεί κάτι στο νησί.