ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  - Μετά την συνεδρίαση της επιτροπής των δημοτικών παιδικών σταθμών της Ζακύνθου, μεταξύ άλλων , αναφορικά και με το ενδεχόμενο, όπως από κάποιες πλευρές διαδόθηκε, «κλείσιμο του δημοτικού παιδικού σταθμού Αργασίου», και μετά τις διαβεβαιώσεις , γι άλλη μια φορά, της Προέδρου κ.Βιβή Καψαμπέλη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Αργασίου , κ. Ανδρέας Κοτσώνης, δηλώνει «Η κ.Καψαμπέλη μας κάλυψε πλήρως, ότι συννεφάκι υπήρχε, δεν υπάρχει»
- Παρόλα αυτά αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ.Κοτσώνης ήταν ιδιαίτερα πιεστικός, όσο αναφορά το χρονοδιάγραμμα των επισκευών και την τήρηση του, ζητώντας μάλιστα να καταγραφούν οι επισημάνσεις του, στα πρακτικά, ως μέτρο πίεσης στα όσα κατά τη διάρκεια της επιτροπής συζητήθηκαν.


Ανδρέας Κοτσώνης(Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αργασίου)

Από μία φημολογία προχωρήσαμε στη τοποθέτηση μας στη συνεδρίαση στους παιδικούς σταθμούς, όπου ήμασταν εγώ, η κ Πλατυπόδη, ο Νίκος Αμπελάς, και μαζί γονείς που παρευρέθησαν και αυτοί  για να ακούσουν το  χρονοδιάγραμμα και τι μέλει γενέσθαι.
Οι διαβεβαιώσεις  που πήραμε από την κ.Καψαμπέλη, ήταν ότι πάμε σε ανακατασκευή του κτιρίου,  με χρονοδιάγραμμα που θα μας δώσει ο εργολάβος ξεκινώντας.
Αυτό όμως που είναι θέμα είναι αν θα πάνε σε έναν εργολάβο οι  300.000 € ή σε διαφορετικούς από  50.000 € ο καθένας, για να μπορέσουν να τους παραδώσουν τους παιδικούς σταθμούς, γρήγορα στα παιδιά.
Η κ.Καψαμπέλη μας κάλυψε πλήρως. Ότι συννεφάκι υπήρχε δεν υπάρχει.