ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
Ο ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ «ΕΙΔΗΣΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Κ. ΝΙΚΗΤΑ ΑΡΕΤΑΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ, ΣΤΑ ΜΜΕ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΓΓΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ . ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο Κ.ΤΖΙΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ , ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΗΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο Κ. ΤΖΙΜΗΣ ΔΗΛΩΣΕ : «Επειδή πλέον δε μπορώ να συνεννοηθώ με τη δημαρχία, παρά μόνο με το Δημήτρη Κουτσογιάνη, πριν λίγο επικοινώνησα μαζί του και μου είπε, ότι δεν έχει φέρει ποτέ στραγγίδια από το ΛΙΒΑ… ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ, από την ημέρα που γυρίσαμε το βυτιοφόρο πίσω»
Συγκεκριμένα,

Τάσος Τζίμης (Επιχειρηματίας Καλαμακίου)

Δε ξέρω γιατί οι τελευταίοι 3 δήμαρχοι ασχολούνται με το ΣΚΟΠΟ και τι πολιτική παίζεται. Παραπληροφορούν τον κόσμο. Είπε σήμερα στη συνέντευξη τύπου,  ότι πηγαίνει τα στραγγίδια στο ΣΚΟΠΟ. Δεν περνάει  ούτε ένα βυτιοφόρο , ελέγχουμε εγώ, ο Πλακιάς και ο Κεφαλληνός.
Επίσης η ετυμηγορία του δικαστηρίου είναι τόσο αυστηρή, που αν δώσουμε στο Κεφαλληνό το δικηγόρο, αυτά που είπε, δε θα μείνει τίποτα όρθιο
Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί εξακολουθούν να λένε ψέματα. Στο ΣΚΟΠΟ δεν έρχονται από το ΛΙΒΑ στραγγίδια. Ο βιολογικός έχει να λειτουργήσει 3 μήνες και η ΔΕΥΑΖ δεν δέχεται στραγγίδια.
Η δεξαμενή που είναι βυθισμένη στο ΛΙΒΑ ξεχειλίζει και 2 μήνες δεν παίρνουν από το ΛΙΒΑ τα στραγγίδια, τα οποία πάνε δεξιά και αριστερά
Επειδή πλέον δε μπορώ να συνεννοηθώ με τη δημαρχία, παρά μόνο με το Δημήτρη Κουτσογιάνη, πριν λίγο επικοινώνησα μαζί του και  μου είπε, ότι δεν έχει φέρει ποτέ στραγγίδια από το ΛΙΒΑ… ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ, από την ημέρα που γυρίσαμε το βυτιοφόρο πίσω.
Εμένα δε με νοιάζει αν είναι παλιά η νέα η δημοτική αρχή. Όταν τους λέει ο εισαγγελέας ότι αν δεν κάνουν αυτά τα 5 πράγματα θα τους πάει όλους φυλακή ...  Μιλούσαν 4 ώρες για τη Ταβουλάρη… εμείς τι να πούμε που έχουμε χιλιάδες σκουπίδια, που τα στραγγίδια τους τρέχουν δεξιά και αριστερά.
Ο κ. Κουτσογιάννης, βοηθάει και πραγματικά κάνει πράγματα..… δεν έχω τίποτα με τους 32 αλλά μου κάνει εντύπωση, που ένα θέμα κάνουν να το λυσουν 4-5 ώρες. Μία ολόκληρη ώρα έκαναν  για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα. Και εγώ περιμένω άσπρη μέρα στο ΣΚΟΠΟ;
Του είπαμε ότι οι 500.000 ευρώ δεν φτάνουν για τίποτα να φτιαχτεί ο ΣΚΟΠΟΣ, και μας είπε ότι έχει μελέτη. Έχει έκθεση του 2014, που από τότε μέχρι σήμερα, έχουν περάσει, 5 χρόνια και χρειάζεται νέα μελέτη.