ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ 13ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ , Κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ ΜΠΟΥΚΙΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ IONIANRADIO.GR,  ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΔΗΛΩΣΕ:

Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος, από το Metropolitan Expo , που διεξάγεται το 13ο συνέδριο της Ν.Δ
 
"Βρίσκομαι έξω από την αίθουσα που διεξάγεται το 13ο συνέδριο της Ν.Δ και αυτή τη στιγμή στερούμαι την χειμαρώδη ομιλία του Βαγγέλη Μειμαράκη , ενώ σε λίγο έπικειται η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Έχω παρακολουθήσει πολλά συνέδρια , αλλά αυτό δεν έχει προηγούμενο. Είναι ένα συνέδριο θριάμβου, με θέματα από τα διεθνή που μας ενδιαφέρουν, μέχρι το μεταναστευτικό, την ασφάλεια, το άσυλο, το νέο  ποινικό κώδικα.  Όλα αναπτύχτηκαν λεπτομερώς και από την εφαρμογή στο  νέο φορολογικό θα δούμε ουσιαστικές ελαφρύνσεις και  οικονομική ωφέλεια στις τσέπες μας. Μέριμνα είναι και η φορολογία και το φ.π.α., να  έχουν μικρότερους συντελεστές."

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΔΙΑΝΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΗ ΥΨΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΑΝΑΡ , ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΖΩΝΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
"Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία κάτι ανάλογο όπως ήταν η αποχώρηση Οικονόμου από την ομιλία Ερντογάν"

Η ανάρτησή  του στο fb:

  • «Μετά και το 13ο συνέδριο, η Ν.Δ. προχωρά ενωμένη όσο ποτέ, με στόχο να αλλάξει την Ελλάδα, με ανάπτυξη και ευημερία για όλους, αφήνοντας οριστικά πίσω της εκείνους που επιμένουν να επενδύουν στον διχασμό και τα ψέματα. Μετά τις συγκλονιστικές ομιλίες, του απόλυτα δικαιωμένου Αντώνη Σαμαρά και του στρατιώτη του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο αρχηγός μας και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε αυστηρά και ξεκάθαρα μηνύματα στους εντός και εκτός συνόρων αντιπάλους, ότι αυτή η παράταξη θα επιμένει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τα δικαιώματα της χώρας και θα την βάζει στην πορεία προς το μέλλον, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Αυτό άλλωστε έκανε πάντα!

        Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος

         Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου»