ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/1/2020, Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΑΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΙΩΝΑ, ΜΙΛΑΕΙ  «ΕΚΤΕΝΩΣ» ΣΤΟ IONIAN RADIO.GR
Νίκος Ζαράνης (ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ)
Αύριο εκδικάζονται τα ασφαλιστικά,  είναι μια βοήθεια προς τον κ.Αρετάκη. Έχουμε μία μονάδα που δε λειτουργεί σωστά, και σε αυτό συμφωνεί και ο κ.Αρετάκης.
Σήμερα έκανα ένα χρονικό που δείχνει , πως ήταν ο ΛΙΒΑΣ στην αρχή που εμείς φωνάζαμε για τα μηχανήματα που δεν έκαναν ,και φτάνω στο σήμερα ,και στην κατάσταση ι που είναι]δεν έκανε το χάος αυτό η σημερινή αρχή αλλά αυτό ήρθε σιγά σιγά. Δεν υπάρχει βιολογικός άρα έχουμε μία καταστροφή με σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα, ενώ δεν πρέπει  να ξεχνάμε,  ότι εκεί  έχουμε και υδροφόρο ορίζοντα.
Ο κ.Αρετάκης δεν είχε το περιθώριο να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κληρονόμησε το  πρόβλημα. Δεν το πίστεψα που έλεγε  ότι σε 2-3 μήνες θα δούμε άλλο ΛΙΒΑ , γιατί  ήταν σε άθλια κατάσταση και τα μηχανήματα και η κατάσταση εκεί.
Εμείς δε ζητάμε το κλείσιμο του ΛΙΒΑ  αλλά την νομιμότητα. Δύο  χρόνια το αποτέλεσμα που είχαμε , είναι λίμνες ολόκληρες, με στραγγιδια
Δεν του καταλογίζω του δημάρχου  ευθύνες, είχε υπερτιμήσει καταστάσεις και νόμιζε ότι σε 2-3 μήνες θα είχε λύσει το πρόβλημα
Αν δεν ήταν δήμαρχος και πρόεδρος ΔΕΥΑΖ,  θα μπορούσε να κάνει πράγματα γιατί έχει και τη διάθεση και την προοπτική .
Όμως τον σφυροκοπούν από παντού , έχει πάρα πολλές ευθύνες ώστε να μπορέσει να δώσει τα πάντα στο θέμα των απορριμμάτων.
Του είχα πει ότι πρέπει να φέρει ανθρώπους, λύσουν τα προβλήματα  του νησιού, να πάρει ανθρώπους που να εμπιστεύεται.
 
Παραμένω  μέλος της επανεκκίνησης.  Εμείς είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία. Δεν θα πάμε για μια καρέκλα, αλλά για συγκεκριμένες καταστάσεις. Εμείς τον δήμαρχο θα τον υποστηρίξουμε. Όλοι είμαστε ε διαθέσιμοι
Για να υπάρξει προοπτική, πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε. Όμως αν λέει ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν τότε εκεί σταματάνε τα πάντα.
Ας πάρει κι ένα ρίσκο με ορισμένους ανθρώπους για 2-3 μήνες. Δεν μπορεί να μας τσουβαλιάζει όλους. Ας έχει και λίγο ένστικτο.
Ας πάρει ένα ρίσκο , ας πάρει τρία άτομα, να τα ελέγχει να δει πως θα πάει