ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ, ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ…ΚΑΝΕΙΣ… ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο κ.ΛΑΖΑΡΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΕΟΡΤΕΣ ΑΓΙΩΝ, Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠ΄ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ , ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.
ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΆ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΜΑΣ»

 

  • ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Αναμένουμε τις εξελίξεις κι εμείς … ο κ. Δήμαρχος μας είπε ότι άμεσα θα ξαναβγεί ο έλεγχος για να μπει δεύτερη φορά πρόστιμο σε όσους συνεχίζουν να παρανομούν,  ενώ θα ακολουθήσει και τρίτος έλεγχος όπου θα παρθούν άδειες. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…
 
  • Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠ΄ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ
Θεωρώ ότι γιόρταζε όλη η Ζάκυνθος, και ο Άγιος Χαράλαμπος έχει βοηθήσει τη Ζάκυνθο, όπως και όλη την Ελλάδα. Εγώ γιορτάζω  περισσότερο , έχω 4 ονόματα στην οικογένεια ου
Όμως το σοβαρό για εμένα είναι, ότι δεν είμαι ρατσιστής και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με άλλη θρησκεία
Είναι όμως τιμωρητικό ,προδοτικό , να βλέπω αλλόθρησκο να κουβαλάει τα ιερά και όσια… δεν μπορώ να βλέπω μουσουλμάνο να κουβαλάει εικόνα με αμοιβή 50 ευρώ.
Γεννήθηκα με τη λέξη πατρίδα ,θρησκεία, οικογένεια και αυτή τη στιγμή που βάλλεται το κράτος από μετανάστες , είναι προσβλητικό αλλοδαποί στη Ζάκυνθο, μουσουλμάνοι, να κουβαλάνε τα ιερά και όσια της θρησκείας μου.
Στη περιφορά του αγίου οι καφετερίες ήταν γεμάτες από νεαρούς. Λυπηρό. Θα μπορούσαν για 20 λεπτά να προσφέρουν κάτι… Κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα κάνουν άλλοι για χρήματα. Είναι ντροπή …
 
Έκκληση προς τους ζακυνθινούς όλους ...
Είναι ντροπή , τόσοι ζακυνθινοί να μη μπορούμε να αφιερώσουμε μία ώρα για την θρησκεία μας, την οικογένεια μας.
Αυτό που με δίδαξαν, πίστη, θρησκεία, πατρίδα, μου είναι αδιοίκητο ότι θα πρέπει να τα ξεχάσω για μία νύχτα
Πέρυσι πέρασε όλη η πολιτική ηγεσία. Ήταν πρωτοφανές αυτό που έβλεπα. Φέτος κανείς. Όλοι είχαν μία δικαιολογία. Τόσο σημαντικό; Τόσο δύσκολο; Πέρυσι γιατί; Επειδή ήταν προεκλογική περίοδος; Φέτος κανείς, είναι λυπηρό και είναι λυπηρό να γίνονται όλα για την ψήφο. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα που μαστίζει το νησί. Είναι ντροπή, άνθρωποι που εκπροσωπούν τους ζακυνθινούς,  πέρυσι να είναι στο προσκήνιο και φέτος κανείς. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!»