ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Νίκος Βαρδακαστάνης  (Προδρος Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών  Βασιλικού Ο ΣΚΟΠΟΣ»
Είναι γεγονός ότι κάποιο μπάλωμα μικρού μεγέθους θα υπάρχει από τη κυβέρνηση. Όμως η ζημιά έγινε και είναι πολύ μεγάλη. Για να αναπληρωθεί αυτή η ζημιά που όλοι πάθαμε, θα αργήσουμε πάρα πολύ, όποια και αν είναι τα μέτρα ανακούφισης . Δεν θα έχουν την μορφή και την ποσότητα που θα μας καλύψουν τη ζημιά.
Μιλάμε για έναρξη τον Ιούλιο και ο θεός ξέρει πως θα κλείσουμε και πως θα λειτουργήσουμε
Η οικονομία θα αναγκάσει τον επιχειρηματία και την κυβέρνηση να αναπτύξει ταχύτητες.
Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και υγειονομικός και οικονομικός.

Για απολυμάνσεις και προβλήματα  της καθημερινότητας :«Μεγάλη η προσπάθεια του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ – Μήνυμα σε ΝΙΚΗΤΑ ΑΡΕΤΑΚΗ

Σήμερα συναντήθηκα με το κ. Σπίνο και με τον κ.Κουτσογιάννη.  Ήταν πολύ καλή η ασυζήτητη  με τον κ.Σπινο όμως δεν τα βρήκαμε.
Η απολύμανση είναι μία. Μου είπε ότι γίνεται καλός καθαρισμός. Δεν ξέρω πρόσωπα και ποιοι καθαρίζουν ούτε θα πω ότι φταίνε οι υπάλληλοι του δήμου. Έγινε επιμελώς ένα μέρος , στο 50% με 60%. καθαρισμού. Συνεχίζει το αίτημα μου . Χρειάζεται η απολύμανση.
Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον αντιδήμαρχο πόλης, ανεξάρτητα αν δεν είμαστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στέλνω μήνυμα στο δήμαρχο  ότι ο κ.Κουτσογιάννης, ο κ.Μαρινάκης, ο κ. Σπίνος,  αλλά και οι άλλοι αντιδήμαρχοι, έχουν ικανότητες. Πρέπει να φτιαχτεί ο ελεγκτικός μηχανισμός. Να λυθούν τα χέρια των αντιδημάρχων. Ο δήμαρχος έχει ανθρώπους δίπλα του.
Δήμαρχε αξιοποιήστε,  ελευθερώστε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί νιώθουν ένα δέσιμο. Η προσπάθεια γίνεται και έχουν γίνει και πράγματα, όμως για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται το πανέμορφο αυτό νησί, θέλει ροή.
Όχι να έχουμε ένα Δημήτρη Κουτσογιάννη, που δεν πάει σπίτι του. Αν τα βροντήξει ο Δημήτρης; Μην περιμένουμε το αποτέλεσμα του Δημήτρη, που κάνει τιτάνιο αγώνα. Αν τα βροντήξει, θα υπάρξει δεύτερος Δημήτρης; Πρέπει λοιπόν να υπάρχει μία ροή
Το ταγκό χορεύεται από δυο και η ομάδα φέρνει το αποτέλεσμα.
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω σε αυτούς που καταγγέλλουν για λύματα στις θάλασσες, να είναι προσεκτικοί και σίγουροι ότι είναι λύματα. Αν είναι σίγουροι να καταγγέλλουν, αν δεν είναι λύματα όμως τότε κάτι τέτοιο  και θίγει και  δυσφημίζει το νησί μας, κάτι που ζήσαμε και πέρυσι.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent