ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Στη Ζάκυνθο το Περιφερειακό Συμβούλιο το Σαββατοκύριακο (1&2/8/20)

Θεόδωρος Γαλιατσάτος (τ.Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων)

Πρέπει να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και επωδή ακολουθείται μία τακτική περί αναγκαιότητας  των επενδύσεων, δεν μπορεί να μιλάμε αποστασιοποιημένοι και να παρομοιάζουμε τη κατάσταση, με κάποιους που πάνε στα εμιράτα και περιμένουν τους επενδυτές, ενώ σε εμάς, όπως είπε η κ.Κράτσα έρχονται οι επενδυτές.
Εμείς είχαμε σαν περιφερειακή αρχή κάνει παρέμβαση με συγκεκριμένη κατάθεση υπομνήματος,  υπερασπιζόμενοι και τα ιδιοκτησιακά χαρακτηριστικά της περιφέρειας, αλλά και τους κατοίκους που έχουν θιγεί,  από την κάλπικη κατά τη γνώμη μας αγοραπωλησία.
Οφείλουμε να τοποθετηθούμε επ΄ αυτού.  Πρέπει η Περιφερειάρχης   να ξεκαθαρίσει με ποιους είναι, αν θα υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα στη περιοχή …πρέπει να το γνωρίζουν οι πολίτες.
Το ότι συμπεριλαμβάνουμε τον υπουργό κ.Γεωργιάδη, είναι γιατί ο ίδιος επιλέγει να ασχολείται με το θέμα και να διατυπώνει τη δική του διάθεση . Πίσω από αυτή τη συζήτηση πάντα υπάρχει μία πολιτική έκφραση υποστήριξης της αγοραπωλησίας. Οι επενδύσεις δεν είναι το παν , πρέπει να σέβονται κοινωνίες, περιβάλλον και δικαιώματα εργαζομένων.
ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID-19 /«Η απεικόνιση των κρουσμάτων στον χάρτη του ΕΟΔΥ είναι ψευδεπίγραφη»
Διαπιστώσαμε από κάποιες συγκρίσεις των στοιχείων σε κάποια περιοχή με χάρτη ΕΟΔΥ υπήρχε ανακρίβεια. Αποτυπώνονται με βάση την διεύθυνση την οποία δηλώνουν ότι κατάγονται ή ζουν. Αυτό στρεβλώνει την εικόνα. Δημιουργούνται διαφορετικές εντυπώσεις, διαμορφώνεται αντίληψη ότι δεν μας λένε την αλήθεια.

  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent