ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ     ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΙΑΝΟΥ, Ο κ. ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΤΩΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΌΤΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ».
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ  ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΑΘΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΣΤΟ IONIANRADIO.GR, ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ.ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΌΤΙ «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΗΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ  ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ»
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛΩΣΕ:
«ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ.ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ… ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ , ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ»
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ , Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΝ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , « ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ».
  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ |