ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ… ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ… Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΚΙΕΣ», ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΡΓΑΣΙΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, KAI METAΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΡΓΑΣΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
«ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ… ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ… ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ , ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΑΡΤΙΑ… ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο κ.ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ «ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΟΥΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ… Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ , ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»

Ανδρέας Κοτσώνης (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ζακύνθου)

«Όλο αυτό τον καιρό, μαζί με τον κ.Μπαλαούρα και τον κ.Καλογερόπουλο, οι σκέψεις μας ήταν τι έχει γίνει με τις πυρκαγιές στο Σκοπό.
Θα θυμίσω και θα πω ότι ήταν ο κ.Καλογερόπουλος,  ένας από τους ανθρώπους, που είπε ότι οι πρόεδροι είναι η ψυχή και η ζωή του τόπου. Ήταν πρώτη φορά, που άκουσα τέτοια τοποθέτηση, από άρχοντα του νησιού.
Είχαμε άψογη συνεργασία με τις ανησυχίες μας για το τι γίνεται
Στη τελευταία φωτιά και λίγο πριν τη σύλληψη, ήμουν στη πρώτη γραμμή. Αυτό που είδα και αποτύπωσα, αυτό είπα και στις 12 τα μεσάνυχτα όταν είχε συλληφθεί και ο φερόμενος δράστης, κάτοικος Αργασίου.
Είναι όλα στον ανακριτή και στον εισαγγελέα. Καμία άλλη δράση εγώ δεν έκανα. Είδα τον φερόμενο δράστη να παίζει χαρτιά και αυτό κατέθεσα. Αυτό με ακρίβεια δευτερολέπτου, γιατί όταν ενημερωθήκαμε από τα μμε για την κακοκαιρία, είχα ανέβει στη πλάκα του σπιτιού, όπου είδα τις φωτιές στο Σκοπό και πήρα το μηχανάκι μου να πάω επάνω
Τότε τον είδα που τον είχαν πιάσει, να τον πάνε στο ανακριτικό.
Συγγενικό του άτομο βγήκε στο διαδίκτυο  να με ευχαριστήσει. Δεν ξέρω γιατί. Η βοήθεια μου στο λιμενικό και πυροσβεστική και αστυνομία, θα είναι πάντα συνεχής.
Ουδεμία άλλη σχέση έχω. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τον καθένα, τι μέλει γενέσθαι.
Το τι γράφει ο καθενας, δεν με ενδιαφέρει. Οι πληροφορίες μου θα είναι πάντα στοχευμένες. Πιστεύω ότι η ανάρτηση έχει κάποιους σκοπούς, που θα φανεί διαχρονικά     
Τίποτα άλλο δεν γνωρίζω, τίποτα άλλο δεν ξέρω.
Πιστεύω ότι όσο αφορά τους αργασιώ,τες έχει να κάνει με  το που ήταν εκείνη τη στιγμή. Ήταν άλλοι 5 που έδιναν κατάθεση σε άλλα γραφεία της πυροσβεστικής. Η δικαιοσύνη είναι άμεμπτη, αυτά είναι γελοιότητες και θα σας πω ότι σε λίγο καιρό θα φανεί η αλήθεια … η δικαιοσύνη είναι πάντα υπέρ των καθαρών ανθρώπων. Η συγκεκριμένη περίπτωση θα πάρει το δρόμο της, θα πάρει τακτική δικάσιμο . Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
  • Το μεσημέρι είχαμε σύσκεψη για βοήθεια στους ανθρώπους στη Καρδίτσα και αποφασίσαμε να στείλουμε άμεσα βοήθεια.Μέχρι Κυριακή βράδυ να φέρουν ιματισμό, τρόφιμα, ότι νομίζει ο καθένας, όπου θα μεταφερθούν από το  κ.Μαμφρέδα. Αυτά μένουν στον κόσμο και όχι πράγματα ανούσια. Τη βοήθεια τη διοργανώνουμε όλοι στη Ζάκυνθο, πολίτες και επιχειρηματίες  του νησιού».
 
  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent