ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


-Η δικαστική διαμάχη για το ΔΑΜΙΡΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ καλά κρατεί – Η Δικηγόρος της ΠΕΖ ζήτησε και πήρε αναβολή – « Δεν με πείθει η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Στασινόπουλου» δηλώνει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Λίλυ Μπουζιάνου, και προσθέτει « Συνεχίζουμε μαζί με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο να διεκδικούμε αυτό που μας ανήκει … ποτέ δεν παραιτηθήκαμε από την διεκδίκηση και ούτε πρόκειται αυτό ποτέ να συμβεί … πρέπει να καταλάβουν ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος ότι είμαστε συν- διαχειριστές … ».
- 19 Μαΐου 2021 η δικάσιμος
Λίλυ Μπουζιάνου (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου)

Λίλυ Μπουζιάνου (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου)
 - « Δεν με πείθει η απάντηση του Γιώργου Στασινόπουλου»
« Για το Δαμίρειο είμαστε πεπεισμένοι, ότι πρέπει να δικαιωθούμε. Δυστυχώς είχαμε το δικαστήριο  και λυπούμαστε, γιατί παρόλο που οι δικηγόροι μεταξύ τους έπρεπε να συνεννοούνται, η δικηγόρος της ΠΕΖ, ζήτησε αναβολή, γιατί δεν είχε ενημερωθεί.
Η υπόθεση είναι από το φαρμακευτικό σύλλογο. Μαζί με περιφέρεια συνεπικουρούν δικηγόροι και γιατροί. Ο φαρμακευτικός σύλλογος, κατέθεσε την αγωγή όπου μαζί, είμαστε κι εμείς.
Αφού γνώριζαν ότι ο δικηγόρος μας ήταν από Αθήνα, έπρεπε να είχαν ενημερώσει για την αναβολή. Θα υπάρξει και χρέωση και ταλαιπωρία.
Οι φάκελοι είναι πλήρεις, πως αναλαμβάνει μια υπόθεση και έρχεται να πει δεν ενημερώθηκα.
Πήρα το κ.Στασινοπουλο και μου είπε ότι δεν το γνώριζε ότι θα ζητούσαν αναβολή. Της είχαν αναθέσει την υπόθεση, δεν τη διάβασε και μόνη της ζήτησε  αναβολή. Τι να πειστώ; Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι δικηγόροι, δεν ξέρω  ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους, δεν το γνωρίζω.
Εγώ το θεωρώ ότι είναι άδικο που δεν ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει. Την εκδίκαση θα την έχουμε τώρα στις 19/5 που τα δικαστήρια του Πύργου θα συνεδριάσουν στη Ζάκυνθο.
Ο Δαμίρης είχε τη καλοσύνη, να το δώσει το κληροδότημα σε σωματεία, συνδιαχειριστής είναι ο εμπορικός σύλλογος.
Τώρα τι έγινε και παρακάμπτουν την επιθυμία του και γίνεται  και τόση φαγωμάρα; Δεν αρνιόμαστε εμείς, ότι όλοι οι σύλλογοι είμαστε μαζί. Αν το είχαμε ως νόμιμοι κληρονόμοι, πολλά πράγματα θα μπορούσαν ν α ήταν σε αυτό το κτίριο.
Τα σωματεία είναι πάρα πολλά και αν δεν ήταν ο σεισμός του 1953 θα συστεγάζονταν όλα εκεί μέσα. Αυτό αποθαρρύνει και κάποιον, που θα ήθελε να αφήσει κάτι για το καλό της Ζακύνθου.
Δεν πρόκειται να μη διεκδικούσαμε το δικαίωμα του συλλόγου και την επιθυμία που διαθέτει. Η ψυχή του θα ταλανίζεται γι αυτή τη κακή διαχείριση που γίνεται.
Θα μπορούσε ο κάθε σύλλογος να έχει το γραφειάκι του, ν α υπάρχει αίθουσα συνεδριάσεων… ακόμη και συνέδρια θα μπορούσαν να πραγματοποιούνταν.
Έγινε μία προσέγγιση από το σύλλογο με τοΝ κ. Τσουλούφη , δεν έγινε τίποτα και προχωράμε δικαστικά.
Πρέπει να διεκδικήσουμε και να δικαιωθούμε ... ».

  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent