ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΓΗΣ ΛΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ | «ΙΣΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΦΑΣΗ… ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ,ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

Παναγιώτης Λίβος (Ομάδα Επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ & Μέλος Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής)

«Είδα το βίντεο , καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει κάποιες πικρίες όμως όταν κάποιος κάνει τέτοιες δηλώσεις, καλό είναι να μην αφήνει σκιές και να έχει το θάρρος της γνώμης  του.
Θα έλεγα ότι έχουμε δει ότι ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε σημεία εσωστρέφειας , όμως γίνεται προσπάθεια να αναδιοργανωθεί το κόμμα με το κ.Τζανακόπουλο.
Ο κ.Κοντονής ίσως είχε προσωπικές κόντρες με κάποια στελέχη. Μέσα σε μια οικογένεια υπάρχουν διαφωνίες,  πόσο μάλλον σε ένα κόμμα.
Η παραίτηση του είναι γι αυτούς τους λόγους και δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που τεχνηέντως κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν.  Επί 10 χρόνια φτιαχνόταν ο νέος ποινικός κώδικας.
Όσο για την εσωστρέφεια γίνεται τεράστια προσπάθεια να την διώξουμε από επάνω μας. Αυτό λοιπόν νομίζω ότι ήταν λίγο άκαιρο. Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε τις αιτιάσεις του κ.Κοντονή ούτε γιατί είπε αυτά που είπε, αναφορικά με το συνέδριο
Πράγματι μπορεί στο παρελθόν να είδαμε διαφορετικές προσεγγίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσοι ξέρουν τι συμβαίνει, γνωρίζουν ότι ο νέος ποινικός κώδικας, είναι αυστηρότερος σε ποινές και μάλιστα ποινές που θα εφαρμοστούν.
Η θέση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανής και παρότι ξέρουμε το Σταύρο σαν ζακυνθινό  δεν μπορούμε να διαφοροποιηθούμε, γι αυτό είπα ότι θα πρέπει να υπάρξει τοποθέτηση νέα του κ.Kοντονη γιατί δεν μας είπε τα αίτια. Δεν ξέρουμε ούτε αν αυτό είναι αλήθεια ή εφεύρημα του Σταύρου. Η τοπική οργάνωση δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί.
Δεν νομίζω ότι στόχος του είναι το συνέδριο ίσως ο στόχος του να έχει να κάνει με τις προσωπικές του επιδιώξεις
Έχω ένσταση σε αυτό που δήλωσε ο Σταύρος ,ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του λαού. Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιο κοντά στο κόσμο  από οποιοδήποτε άλλο κόμμα
Θα μπορούσα να είμαι καυστικός και να πω ότι όλοι στρέφονται να κτυπήσουν το ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που είπε ο Σταύρος. Έχω διαβάσει 10αδες ανακοινώσεις και άρθρα μετά τις δηλώσεις του και στο τέλος αυτό μπορεί να  είναι η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί και να μας κάνει καλύτερους. Δεν θα ερμηνεύσω το Σταύρο Κοντονή …. Αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι από κάτι που είναι αληθινό και που θα πρέπει να μας το εξηγήσει εσωκομματικά, γιατί εμείς δεν λειτουργούμε έτσι, αλλά επίσης δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι πραγματικό ή μία πρόφαση.
Αυτή τη χρονική στιγμή, έχουμε νίκη της δημοκρατίας κατά του φασισμού. Το δικαστήριο έκρινε  ένοχη τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πρέπει λοιπόν να είμαστε περισσότερο στο εμείς και ειλικρινείς μεταξύ μας. Αυτό θα απαιτούσα με οποιοδήποτε άνθρωπο είχα συναλλαγές.
Ο αγώνας κατά του φασισμού τώρα ξεκινάει. Το ότι καταδικάστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν μας κάνε ι να ξεχάσουμε τον Πατακό… Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε που ο Άδωνις λέει ότι το παιδί του θα προτιμούσε να γίνει χρυσαυγίτης…
Ο πολιτικάντης σκέπτεται τη καρέκλα ενώ ο πραγματικός πολιτικός το μέλλον. Με αυτό θέλω να πω ότι ίσως αυτό, να είναι πολύ θόρυβος για το τίποτα. Θεωρώ ότι η εικόνα θα αρχίσει να αποκαλύπτεται σιγά σιγά. Στο θέμα του Σταύρου η αλήθεια θα φανεί. Ασχολούμαστε με το θόρυβο που κάνει το βάζο που σπάει και όχι με το βάζο που σπάει.
Υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ …. Ακόμη και αν έλεγε την αλήθεια ο Σταύρος σήμερα, θα αναφερόταν σε ένα ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα δεν υπάρχει».
  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent