«ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ… Ο κ.ΦΙΛΙΠΟΠΟΛΙΤΗΣ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ), ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ «ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 3000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ», ΔΗΛΩΝΕΙ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΠΟΣ, κ.ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού «Ο ΣΚΟΠΟΣ» -Πρόεδρος Συλλόγου & Κηδεμόνων 2ΟΥ Γυμνασίου Ζακύνθου)
«Μίλησα με κάποιους που έχουν σχέση με τον τουρισμό. Επανέρχεται η Αγγλία τουριστικά στη Ζάκυνθο. Δεν σημαίνει ότι θα πλουτίσουμε ξαφνικά, είναι βέβαια μια ανάσα για όσους μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό το κομμάτι. Το ότι άνοιξε το νησί βάζει στόχο για την επόμενη χρονιά. Ο κ. Φιλιποπολίτης μου είπε θα περάσουν τις 3000 εκτός απροόπτου. Όσοι και να έρθουν δεν θα κάνουν τη διαφορά στο νησί. Η διαφορά είναι ότι ανοίγει το νησί. Ακούγεται ότι μπορεί να πάει μέχρι 10 Νοεμβρίου .
Πραγματικά πρέπει να ενεργοποιηθούμε δυνατά όσο ποτέ. Πρέπει να φτιάξουμε πάλι το προφίλ της Ζακύνθου. Θα πρέπει να ενεργοποιήσει η επιτροπή τουρισμού. Το λέω και  στο κ.Μαρινο  που μπήκε στη παρέας μας, αλλά και στη περιφέρεια και το επιμελητήριο, ώστε να ενεργοποιηθούν. Η χρονιά πέρασε η επένδυση είναι για την επόμενη χρονιά. Είμαστε στο μηδέν και δεν έχουμε περιθώριο χρόνου, ούτε καν να πάμε στο Νοέμβριο. Πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν οι επιτροπές.
Πρέπει όλοι να εφαρμόσουν τη μάσκα, πρέπει να τηρηθεί κατά γραμμή το πρωτόκολλο, που δεν τηρείται κατά πλειοψηφία. Πρέπει πια να μας γίνει βίωμα, γιατί αυτός ο ιός δεν χαρίζει. Διαφορετικά βάζουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Θα πρέπει κατά γράμμα να τηρηθεί αλλά να μην υπερβαίνει τη λογική και να μην είναι ακραίο. Απολυμάνσεις, μάσκα, καθαριότητα… δεν μπορεί αυτό να σταματήσει, ο ιός δεν έφυγε.
Θα πρέπει να εκπαιδευτεί η κοινωνία από επιστήμονες, να μας πουν αλήθειες και όχι επιπολαιότητες και κατά γράμμα θα το τηρήσουμε».
  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent