• IONIAN RADIO.gr | Σύνδεση με Skype
  • «Πείτε μας την αλήθεια για να γνωρίζουμε, γιατί είμαστε σε ειδικό καθεστώς...»
«ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ», ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ "Ο ΣΚΟΠΟΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΟΡΕΩΝ, ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 3.
ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ, ΒΑΡΒΑΡΙΓΟ, ΜΑΡΙΝΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ , ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ « ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ»
  • Πρωινή βόλτα στον Γέρακα Βασιλικού με τον πρ. του Συλλόγου «Ο ΣΚΟΠΟΣ» ...
Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού «Ο ΣΚΟΠΟΣ»)
«Ο κόσμος είναι λίγος, όμως έχουν έρθει σήμερα ζακυνθινοί στο Γέρακα.
Γίνεται προσπάθεια και από εμένα και από το σύλλογο , πάντα κάνουμε ρεφενέ για να πληρώνουμε οι επιχειρηματίες  το παρκινγκ
Κίνηση στη παραλία δεν έχει , η σαιζόν τελείωσε πριν καν αρχίσει, ήταν ένα βάσανο και οικονομικά και υγειονομικά.
Κάποιοι λένε ότι πιθανόν ν α πάει μέχρι 22/11 ο τουρισμός
Σίγουρα έχουν ενισχυθεί ένα ελάχιστο κόμματο επιχειρηματιών του νησιού. Οι επισκέπτες που έρχονται αυτή τη περίοδο, δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και στην ενίσχυση αυτής, παρά μόνο σε κάποια ξενοδοχεία. Το ζητούμενο για μένα είναι ότι ανοίγουν οι αγορές , επισκέπτονται τη Ζάκυνθο και θ α πρέπει να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι τι γίνεται,  αφού είμαστε λίγο πριν το κόκκινο.
Όπως είπε νωρίτερα στην εκπομπή σας και  ο κ.Θοδωρής Κολπονδίνος , ποια είναι τα κρούσματα; Πρέπει να ενημερωθούμε για την υγεία μας και να προφυλάξουμε και  την εργασία μας. Θέλουμε απαντήσεις και πρέπει να γίνει το βήμα, γιατί δεν βλέπω καμία κίνηση… πρέπει να υπάρξει κίνηση με όλους τους παραγωγικούς φορείς και να πάμε στο επόμενο βήμα, που είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο και πως το θα παραφυλαχθούμε την επόμενη σαιζόν. Αλλιώς τελειώσαμε….
Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά και κυβέρνησης, δεν ταιριάζουν με αυτά που συμβαίνουν στη Ζάκυνθο. Μας κοκκινίζει αλλά είμαστε ελεύθεροι στη παιδία τον αθλητισμό τον τουρισμό. Τα μισόλογα οδηγούν σε καταστροφή… καλύτερα να μας πουν την αλήθεια για να την αντιμετωπίσουν… αυτοί που κρύβουν κάποια πράγματα θα τα βρούμε μπροστά μας. Θα βγουν , ας τα πουν λοιπόν για να δρομολογήσουμε το πρόβλημα
Όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε βήματα δυναμικά. Η επόμενη σαιζόν έφτασε. Ας ξεχάσουμε το παρελθόν και ας κάνουμε βήματα για το μέλλον.
Θα θέσω δημόσια ερώτημα Νικολουδάκη, Βαρβαρίγο σε Μαρίνο για συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού. Άμεσα να το προτείνει ένας παραγωγικός φορέας μια τέτοια δρομολόγηση δεν είναι κακό. Αφού η κοινωνία καλεί, θα πρέπει να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να δρομολογηθούν. Τα ακούσματα είναι πολλά.
 Θα πρέπει με καθαρά χαρτιά να δούμε τη συμβαίνει στη Ζάκυνθο… αν δεν συμβαίνει τίποτα, να το πούμε…. Αν συμβαίνει να το λύσουμε…
Υπάρχουν πολλοί φορείς που πρέπει να έχουν άποψη.
Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε συνολικά τον τουρισμό της Ζακύνθου και να ωφελούνται όλοι. Το all inclusive, έχει μπει στη ζωή μας , είναι νόμιμο,  όμως μέσα από αυτό πρέπει να υπάρχουν εταιρείες που θα φέρνουν ελεύθερο τουρισμό ,αλλά και αυτοί που το εφαρμόζουν να ειναι70%  all inclusive  με 30% όχι… η εστίαση είναι στο μηδέν , δέχθηκε το πιο μεγάλο πλήγμα… πρέπει να δούμε όλα τα επαγγέλματα και να δρομολογηθούν τα πράγματα, έτσι ώστε να έχουν όλοι λαμβάνειν από τον τουρισμό».

  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent