• «Αποφασίσαμε να εκτελέσουμε την τελευταία απόφαση, μέσω του δικηγόρου μας, και στο β’ και στο γ’ μέρος της αγωγής μας.Πήγαμε στον αστυνόμο, που και  ο ίδιος έχει πρόβλημα όταν ακούει ότι μολύνεται το περιβάλλον, έσκυψε στο πρόβλημα και του ζητήσαμε να επικοινωνήσει με το δήμο, ώστε κάτι να κάνουν. Του είπα ότι πάνω από 500 ευρώ δεν θα χαλάσουν για να ανοίξουν τα χαντάκια… Μίλησε με το κ.Σπίνο,  ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα το κάνει»

Τάσος Τζίμης (Τ.Σ - τ.Πρόεδρος Καλαμακίου)

 • «Στο ΧΥΤΑ αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι αυτό που συμβαίνει από το 2005 … Συμβαίνει  να έχουμε κάποιες εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά κουτόχορτο δεν έτρωγα ποτέ… με τη παραμικρή βροχή τα στραγγίδια , πάνε στα χωράφια, στις ελιες αλλά και στα σπίτια. Ο κίνδυνος θα φτάσει μέχρι τη χώρα μέχρι τη Παναγούλα.
  Αποφασίσαμε να εκτελέσουμε την τελευταία απόφαση, μέσω του δικηγόρου μας, και στο β και στο γ  μέρος της αγωγής μας.
  Πήγαμε στον αστυνόμο, που και  ο ίδιος έχει πρόβλημα όταν ακούει ότι μολύνεται το περιβάλλον, έσκυψε στο πρόβλημα και του ζητήσαμε να επικοινωνήσει με το δήμο, ώστε κάτι να κάνουν. Του είπα ότι πάνω από 500 ευρώ δεν θα χαλάσουν για να ανοίξουν τα χαντάκια… Μίλησε με το κ.Σπίνο,  ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα το κάνει.
  Τα τελευταία 2 χρόνια δεν θέλω να μιλάω με άτομα της δημαρχίας, γιατί με κοροϊδεύουν για μια μπουλντόζα. Μίλησα παρόλα αυτά με το κ.Σπίνο,  που μου είπε ότι «δεν φταίμε εμείς για όλα».  Από τα 10 που ζητάμε τα 3 είναι εύκολα. Πήγαν και σήμερα στο ΧΥΤΑ και πήραν στραγγίδια… όμως ,ότι υπάρχει εκεί επάνω με τσιμέντο, διαλύεται. Ζητάμε να πάρουν τα σκουπίδια ώστε να φεύγει το νερό του Θεού.
  Με τη κα Μοθωναίου ή την περιφέρεια  δεν είχα καμία επαφή, ότι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας την ίδια στιγμή. Φοβάμαι ότι δεν προλαβαίνουμε, φοβάμαι ότι ο χειμώνας θα είναι καταλυτικός.
  Εκτός που η περιουσία μου είναι κοντά , είναι και η γαϊδουριά… δηλαδή τι θα γίνει θα το τελειώσουν αυτό το νησί;
  Εύχομαι να μην μας πιάσουν οι καταιγίδες και κλείσει ο δρόμος
  Ολοκληρώνεται ο δρόμος Καλαμάκι-Πόλη, μετά τον κόμβο που είχαμε φτιάξει επί Μυλωνά και θα είναι από τους καλύτερους δρόμους στη Ζάκυνθο».

 • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent