ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Έχουν ενεργοποιηθεί οι σύλλογοι και στις 2.11.2020 θα ανέβουμε στο ΛΙΒΑ για ξενάγηση. Όμως μου κάνει εντύπωση, ότι το αίτημα που πήγαμε στο Δήμο, δεν μας το πρωτοκολλούσαν. Το πρωτοκόλλησαν στο ΦΟΔΣΑ»

Σταύρος Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος ΒΡΑΧΙΩΝΑ)

«Ενημερωθήκαμε από τη περιφέρεια  σήμερα, όπου μας είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος, γιατί αναφέρουν στην έκθεση τους ότι υπάρχουν ΚΑΙ στραγγίδια στην τελευταία επίσκεψη τους στο ΛΙΒΑ.
Το πρόστιμο που μας έβαλαν το υπογράφει και είναι ενήμερος ο Ιωάννου. Άρα την έκθεση της ΠΕΖ τη γνωρίζει ο κ.Ιωάννου. Από τη στιγμή που λένε ότι είδαν και στραγγίδια δεν χρειάζεται δειγματοληπτικός έλεγχος.
Είναι λογικό να το γνώριζαν Κράτσα, Μοθωναίου, αφού το πρόστιμο το υπέγραψε ο κ.Ιωάννου. Το έγγραφο λέει ακριβώς «εντοπίσαμε και στραγγίδια». Άρα όταν κάνουν δηλώσεις θα πρέπει να προσέχουν πολύ, είτε λέγεται Κράτσα είτε λέγεται Μοθωναίου, είτε λέγεται Αρετάκης
Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι πολίτες, αν θέλουν να βλέπουν στις βρύσες τους καθαρό νερό. Γνωρίζουν , και είναι σίγουρο αυτό. Διάβασαν την έκθεση της αντιπεριφέρειας και γι αυτό μπήκε και πρόστιμο.
Έχουν ενεργοποιηθεί οι σύλλογοι και στις 2.11.2020 θα ανέβουμε στο ΛΙΒΑ για ξενάγηση. Όμως μου κάνει εντύπωση, ότι το αίτημα που πήγαμε στο Δήμο, δεν μας το πρωτοκολλούσαν. Το πρωτοκόλλησαν στο ΦΟΔΣΑ. Για ποιο λόγο δεν το πρωτοκόλλησαν στο δήμο; Δεν είναι υποχρεωμένοι    ότι αίτημα πάει κάποιος πολίτης να το πρωτοκολλήσουν;
 Στο ΛΙΒΑ θα ανέβουμε 2/11.  Θα το  κάνουμε γνωστό και σε ΜΜΕ και όσοι θέλουν θα μπορούν να είναι εκεί, να δουν από κοντά τι συμβαίνει. Μπαζώνουν ένα κομμάτι στο λαγκάδι που έγινε καταστροφή το 1992. Εκεί ρίχνουν μπάζα. Αν έχουμε μεγάλη νεροποντή τι θα γίνουν τα μπάζα; Θα φτάσουν στο χωριό».

  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent