ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Λίλυ Μπουζιάνου (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου)

 «ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Σας υπενθυμίζουμε λόγω του ότι η Ζάκυνθος υπάγεται στην κατηγορία 3 επικινδυνότητας covid 19, τα καταστήματα υποχρεούνται να ανοίγουν το πρωί στις 10.00 ενώ τα είδη τροφίμων μία ώρα νωρίτερα δηλ. 9.00 και υποχρεωτική η χρήση μάσκας».
«Χάλια η κίνηση της αγοράς …
Θέλαμε να επιστήσουμε τη προσοχή στους συναδέλφους γιατί μπορεί να γίνουν και έλεγχοι για το πώς πρέπει να προφυλασσόμαστε. Είμαστε ακόμη στη κατηγορία 3 , στο πορτοκαλί.
Έγινε διευκρίνηση ότι  λόγω του ότι η Ζάκυνθος υπάγεται στην κατηγορία 3 επικινδυνότητας covid 19, τα καταστήματα υποχρεούνται να ανοίγουν το πρωί στις 10.00 ενώ τα είδη τροφίμων μία ώρα νωρίτερα δηλ. 9.00 και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας
Το επιβεβαιώσαμε μιλώντας και με την Ομοσπονδία στη Πάτρα. Απλά ενημερώνουμε, αυτό είναι υποχρέωση μας, δεν έβγαλε ο εμπορικός σύλλογος καμία ανακοίνωση, αλλά δεν θα ευθυνόμαστε και για όποιο πρόστιμο.
Δεν το θεωρούμε λογικό αλλά μας το έχουν επιβάλλει. Εμείς απλά ενημερώνουμε. Αυτό που δεν θέλουμε είναι το να επιβληθούν πρόστιμα. Δεν αντέχουμε άλλο τα πρόστιμα. Προσπαθούν να μας κλείσουν με κάθε τρόπο. Επιβάλλεται να προσέχουμε, να φοράμε μάσκα αλλά δεν θεωρώ ανθρώπινο  την επιβολή προστίμων».

  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent