ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού «Ο ΣΚΟΠΟΣ»)
 «Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, είμαστε σε πόλεμο.
Δεν είναι δυνατόν να μη μπορεί να ενωθεί μία κοινωνία,  οι φορείς, το επιμελητήριο και όλοι μας να φτιάξουμε ένα οργανισμό, να έχει μία ονομασία, για να φέρουμε αποτέλεσμα για το τουρισμό.
Άκουσα το κ. Νικολουδάκη, δε θα σχολιάσω, θα πω μόνο, ότι έχει δίκιο, όμως δεν μπορούμε να ενωθούμε για διαφόρους λόγους. Έχουμε και την επιτροπή τουρισμού που μπορεί να κάνει πράγματα, άλλα ούτε κι εκεί γίνεται τίποτα.
Πετάμε μια βόμβα. Πήγε ο Αρμένης  σε ένα δημοτικό συμβούλιο και πέταξε τη βόμβα. Συμφωνώ αλλά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν  κάνει αγώνες,  ο Θοδωρής Κολπονδίνος, εγώ… Δεν πήγε με υποδομή στο δημοτικό συμβούλιο και θα χαθεί.
Το άλμα  που κάνουμε είναι 2 μέτρων και όχι 6. Πολλά πράγματα δεν προχωράνε γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Θα πρέπει να καταλάβουμε και να δούμε πιο ώριμα όλα αυτά τα πράγματα, γιατί όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και να μπορέσουμε να πούμε ότι υπάρχει καλύτερη ημέρα.
Να κοιτάξουμε γυρω μας και να καταλάβουμε ότι γύρω μας περνάνε σφαίρες
Έκανα το πρώτο βήμα. Στέλνω μήνυμα και λέω  να σοβαρευτούμε και να δούμε πιο ώριμα τα πράγματα. Είμαστε συνυπεύθυνοι …
Και οι παραγωγικοί φορείς και η τοπική αυτοδιοίκηση, ο καθένας μας,  έχει τις ευθύνες του . Πρέπει να καταλάβουμε ότι καταστρεφόμαστε.
Δε θέλω να κάνω πολιτική για το δημοτικό συμβούλιο, έχω άποψη όμως, η πλειοψηφία είναι απαράδεκτη. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο, είναι κάτι πολύ σημαντικό στο νησί, και θέλει σοβαρότητα.
Όσο αφορά το κ.Βαρβαρίγο , είναι  δικαίωμα του που παραιτήθηκε, αλλά υπάρχουν και άλλοι. Υπάρχει δήμαρχος.
Το ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, εμένα δεν με ενδιαφέρει το πώς θα τα λύσουν. Προεκλογικά είπαν ότι μπορούν και ψηφίστηκαν. Αυτό περιμένουμε. Δεν μας λέγανε γυρίζοντας τη Ζάκυνθο υποσχέσεις; Τώρα μερικοί δεν λένε ούτε καλημέρα. Κρίνεται η συμπεριφορά τους
Πρέπει άπαντες να σοβαρεύουμε. Γίνονται πράγματα. Το μπάλωμα είναι μπάλωμα. Λύση του προβλήματος ψάχνουμε. Και το κακό είναι, ότι δεν φαίνεται στον ορίζοντα πότε και πως θα λυθούν. Εμείς οι πολίτες δεν το βλέπουμε και αν βλέπουμε και τέτοια δημοτικά συμβούλια,  πως λύνονται τα προβλήματα;
Το μήνυμα είναι μήνυμα ανθρώπινο και ανάγκης,  όχι πολιτικής. Παρακαλώ όλους να δούμε τις σφαίρες που περνάνε δίπλα μας και να συμβάλουμε για το καλύτερο».
  • ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent