ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ»
  • ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΕΤΑΚΗ:  «ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ . ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ,ΑΛΛΑ …»
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΑΛΙΚΙ»

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ (Πρόεδρος Ένωσης Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου)

«Δεν είμαστε ευέλικτοι στην υλοποίηση των προβλημάτων … να λυθεί το ζήτημα με  τη νέα σύμβαση του προϊσταμένου των σχολικών επιτροπών. Βλέπουμε ότι υπάρχει κόλλημα, δεν τρέχουν οι διαδικασίες. Έχουν τη καλή διάθεση, αλλά μένουμε στη καλή διάθεση. Τι πρέπει να γίνει για να υλοποιηθεί;
Πιστεύω ότι πρέπει να δοθούν αρμοδιότητες στους προϊστάμενους των υπηρεσιών για να τρέχουν οι διαδικασίες.
Υπάρχει ένα γιατί… αντιδήμαρχος πόλης ποιος είναι; Δεν μπορείς να πλησιάσεις το δήμαρχο, να του πεις θέλω ένα φορτηγό χαλίκι. Αν ήταν ο Κουτσογιάννης θα το είχε λύσει το θέμα… αλλά τώρα να απασχολήσεις το δήμαρχο για το χαλίκι; είναι υποτιμητικό και για το ν τίτλο του.
Σε όλη την Ελλάδα υπάρχει ένα πρόγραμμα επιδοτούμενο, που παρέχει φαγητό στη πρωτοβάθμια. Κάναμε το αίτημα μας, πήγε στο κ.Σπίνο και από το δήμο θα πάει στο υπουργείο. Θα δείξει ενδιαφέρον ο Δήμος ότι τον ενδιαφέρει το πρόγραμμα και ελπίζουμε να είναι και η Ζάκυνθος στις περιοχές που θα ενταχθούν.
Με την κρίση , με τα μνημόνια και τον Κόβιντ υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.
Ο κ.Σπίνος είναι θετικότατος, και είπε θα το διεκδικήσουμε και θα το πάρουμε.
Πρέπει να μην ολιγωρήσει ο δήμος, μέχρι μέσα Μαρτίου να γίνει το αίτημα ώστε να μπούμε στον επόμενο διαγωνισμό του ΟΠΕΚΑ
Ένας γονιός 50 ετών είναι θετικός στη νόσο Covid-19, είναι και τα δύο παιδιά του θετικά 16 και 14 ετών αλλά δεν πήγαιναν σχολείο αυτές τις ημέρες, όποτε να μην ανησυχούν οι γονείς και  τα παιδιά του σχολείου»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent