ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

«Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με το Δήμαρχο στο γραφείο του …»

ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ  (τ.Πρόεδρος Τ.Κ.Καλαμακίου)
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ|
«Τελικά πήραμε την παράταση για τη δημοπρασία ομπρελών και μάλιστα 2 μήνες. Τα κατάφερε ο βουλευτής μας αν και ήταν δύσκολο . Είμαι ευχαριστημένος και αισιόδοξος γιατί ο  κ.Πάστρας το έχει πάρει ζεστά το θέμα και τον άλλο μήνα θα καταφέρουμε να γίνει η δημοπράτηση ομπρελών. Ήταν από τα ευχάριστα θέματα για μένα, με πήρε σήμερα ο κ.Πάστρας και μου είπε ότι από την κτηματική υπηρεσία τον ενημέρωσαν για 2μήνες  παράταση. Αν δεν δινόταν η προθεσμία θα χάναμε την ευκαιρία αυτή. Θεωρώ ότι είναι ο πιο δυναμικός από τους εξωθεσμικούς γιατί δεν είναι στη παράταξη του κ.Αρετάκη. Ασκεί διοίκηση είναι και αντιδήμαρχος, του δόθηκε αυτό το θέμα, είδε ότι είναι «καυτή πατάτα’, έκανα αγώνα, ενημέρωσε το βουλευτή .
Εκμεταλλεύομαι τους πολιτικούς φίλους μου για το καλύτερο της Ζακύνθου και του Καλαμακίου. Θεού θέλοντας θα προχωρήσουμε στη δημοπρασία. Δύο μήνες πλέον, έχει δεν έχει προσωπικό ο κ.Πάστρας, του φτάνουν. Και λέω Θεού θέλοντος , λόγω του ποσού που χρειάζεται για σκάφη, ναυαγοσώστες κλπ. Εύχομαι να γίνει η δημοπρασία γιατί πέρυσι έκαναν ελεγχους και   οι επιχειρηματίες πάνε για σύσταση συμμορίας, μετά από 40 χρόνια που δραστηριοποιούνταν στη παραλία και βρέθηκαν πέρυσι, να μην έχουν λόγω covid άδεια. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί το περυσινό στη Ζάκυνθο. Περιμένουν και πρέπει να ζήσουν από αυτό το επάγγελμα.
Όταν σε πάνε στον εισαγγελέα για σύσταση συμμορίας είναι πολύ σοβαρή η μήνυση».
 
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ|
«Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με το δήμαρχο για να συζητηθεί το  να φτιαχτεί ο δρόμος Καλαμάκι -  ΚΤΕΟ - Λαγανά και το θέμα  της  δημοπρασίας των παραλιών. Από εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με το δήμαρχο, σήμερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα ζήτησε από ένα εργολάβο που ήταν εκεί, για να του δώσει κόστος. Το κόστος είναι γύρω στις 500.000, και  ο δήμαρχος  μου έκανε αναφορά για τις 2 επιταγές των εργολάβων που έληξαν , αλλά  και την αποχέτευση που κατέστρεψε το δρόμο.
Ήταν θετικός , είπε ότι λεφτά υπάρχουν αλλά δεν περίμενε να πάει τόσο πολύ το κόστος του δρόμου και του ζήτησα να ρίξει κάποια χρήματα στο Καλαμάκι».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent