ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Ο βουλευτής δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι, αν είναι χωριάτης ή χωραΐτης, με ενδιαφέρει ότι προσπαθεί για τη καλύτερη λύση»
  • «Παραπλάνησαν την αρχαιολογική υπηρεσία ότι δεν μπορεί να γίνει προς τον Άγιο Νικόλαο γιατί θα μαζεύονται 60 λεωφορεία. Επειδή είχα εκείνο τον καιρό μία έντονη δραστηριότητα και με κάλεσαν από την ΕΣΑΛ να πω την άποψη μου, ξαφνικά έπεσε τηλέφωνο από το γραφείο του κ.Κοντονή που με ρώταγαν τι δουλειά είχα να πάω στην ΕΣΑΛ;»
  • ΝΑΥΑΓΙΟ: «Λύσσαξαν τρεις (3) ξενοδόχοι και έπαιρναν τηλέφωνα γιατί ήθελαν να το κουμαντάρουν … Να γίνει μία επιτροπή , όχι επιτροπή συμφερόντων … Να ξυπνήσουν οι ζακυνθινοί …»
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ  (Ναυτικός Πράκτορας)
 
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ |
 
«Από καιρό τα πράγματα φαίνονταν γιατί εκτός της διστακτικότητας της αγγλικής κυβέρνησης να εγκρίνει πτήσεις,  φάνηκε ότι προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο στην Αγγλία. Θα μπορούσαν να επέτρεπαν ταξίδια στις πράσινες περιοχές.
Φαινόταν από την αρχή ότι ο Ιούνιος ήταν χαμένος. Η βελτίωση εξαρτάται και από εμάς, ο κόσμος θα πρέπει να εμβολιαστεί να μη φοβούνται και οι ξένοι, θα βοηθήσει και το πιστοποιητικό υγείας, είναι πράγματα που  πιστεύω ότι θα βελτιωθούν.
Και με ροβόλ να τους ραντίζανε θα υπήρχε καλύτερη ανοχή και δε μπορώ να καταλάβω το δισταγμό κάποιων να εμβολιαστούν».
 
ΠΡΟΒΛΗΤΑ |
 
«Δεν μπορεί να γίνει προβλήτα στη Βυζαντίδα γιατί είναι μακριά. Και μιλάμε για κρουαζιερόπλοια με 2-3 χιλιάδες κόσμο. Επομένως λόγω της απόστασης και λόγω της δυσκολίας αποκλείεται, γιατί δεν θα μπορούν να μεταφερθούν στη πόλη
Από την άλλη οι επιβάτες είναι πάνω από 60 ετών. Δεν θα μπορούν από τον Άγιο να περπατήσουν ενάμισι χιλιόμετρο, για να πάνε στην αγορά. Σκεφτείτε φεριμπότ και κόσμος από τα κρουαζιερόπλοια με τα πόδια να πηγαίνει στη χώρα και να περνάει μπροστά από το λιμεναρχείο.
Παραπλάνησαν την αρχαιολογική υπηρεσία ότι δεν μπορεί να γίνει προς τον Άγιο Νικόλαο γιατί θα μαζεύονται 60 λεωφορεία. Επειδή είχα εκείνο τον καιρό μία έντονη δραστηριότητα και με κάλεσαν από την ΕΣΑΛ να πω την άποψη μου, ξαφνικά έπεσε τηλέφωνο από το γραφείο του κ.Κοντονή που με ρώταγαν τι δουλειά είχα να πάω στην ΕΣΑΛ;
Αν αύριο πέρναγαν το μήνυμα στη ζακυνθινή κοινωνία, ότι εξαιτίας μου δεν έγινε , εγώ πως θα στεκόμουν απέναντι στους συμπολίτες μου;  Ο κόσμος τρώει όχι σανό αλλά καλαμία. Του περνάγανε τα μηνύματα που ήθελαν.
Ο βουλευτής δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι, αν είναι χωριάτης ή χωραΐτης, με ενδιαφέρει ότι προσπαθεί για τη καλύτερη λύση.
Το νούμερο ένα (1) σημείο ήταν μεταξύ Αγίου Νικολάου και Ξενία. Εκεί θα έκαναν ένα ταφ και τον προβλήτα. Όμως εκεί που θα γίνει είναι ένα πολύ καλό σημείο, και μπορεί να διευθετηθεί το θέμα ,να μη μπαίνουν τα λεωφορεία στη χώρα, αλλά να ανεβαίνουν από Καποδιστρίου προς Μπόχαλη. Και στην επιστροφή δεν θα μπαίνουν στην πόλη. Σκέψεις μου είναι όμως, δεν είμαι ο ειδήμων.
Υπάρχει κακοήθεια , και κουβεντιάζουμε για τους χωραΐτες και τους χωριάτες. Τι σημαίνει ; ο άνθρωπος δεν είναι μορφωμένος; Έχει δώσει κακά δείγματα;
Θα πρέπει να ντρέπεται ο προηγούμενος βουλευτής να παρουσιάζεται. Η Ζάκυνθος πάσχει από ανθρώπους που να την αγαπούν. Ο κορωνοιός έχει και κάποιο καλό. Θα μας κάνει να σκεφτούμε , να αναλογιστούμε τι ήμασταν και που πάμε.
Δεν είναι ανάπτυξη να έχει μία πλατεία ρούγα με πλακάκια φιλκεράμ τζόνσον; Μάλιστα, επειδή κάποιος είπε να έχουν πάσο να μπαίνουν στην πόλη,  θα προτείνω να τους δίνουμε και ένα ρολό χαρτί, να βάλουμε μπιντέ, ντουζιέρες, γιατί όχι;
Τον Τάσο Πλεσσα τον ξέρω καλά, προσπαθεί, ενημερώνεται, πρέπει όμως να πούμε ότι διέπονται από αναχρονιστική νομοθεσία που είναι για τα σμπάρα. Γίνονται όμως προσπάθειες και αυτό δεν το αμφισβητώ.
Παλαιοτέρα έγινε μια προσπάθεια αναβάθμισης. Όμως έγινε με τη λούμπα… και παρατηρήθηκε το φαινόμενο ότι το λιμάνι είχε γεμίσει μουρμούρους…
Από το ύψος του strada marina  μέχρι τη spagetomania είναι τα πιο βαθιά νερά.
Για το επόμενο διάστημα περιμένουμε 8 κρουαζιερόπλοια αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένα και ξεκινάμε από τον Αύγουστο. Τα κρουαζιερόπλοια ψάχνουν να βρουν ένα λιμάνι με σοβαρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ασφάλεια να μπορεί να ελλιμενιστεί. Εδώ τι να τους δώσουμε;
Το νοσοκομείο μας είναι πολύ καλό και μπορεί να αντιμετωπίσει 2-3 κρούσματα.
Εδώ δεν υπάρχει δράση αλλά ανάδραση. Ο τουρισμός ο καλός να μπει για να πάει που;
Ένα κομμάτι της χώρας είναι χωρίς αποχέτευση. Σήμερα μετράνε τα κεφάλια. Ποια ξενοδοχεία σοβαρά; Το δωμάτιο το κόβουν στη μέση.
Στα ίδια βαδίζει και η αυτοδιοίκηση. Ίσως η ιδιωτική πρωτοβουλία θέλει να αντιγράψει τη κρατική.
Πέρυσι ο εργαζόμενος δούλεψε για λίγο το τελευταίο μήνα και πήρε όλη την μισθοδοσία. Πάει όμως μετά και του παίρνει πίσω μέρος του ποσού. Υπάρχει κανένας έλεγχος; Ή μήπως υπάρχει στα τρόφιμα;
Για το Ναυάγιο είπε ένας επιχειρηματίας ότι θα βάλει μπουλντόζα να ανοίξει το δρόμο. Ας γκρεμίσει πρώτα τα καντζέλα του. Ο Δωδώνης λέει …. Τι δουλειά έχουμε εμείς με τη Δωδώνη; Και με το έτσι θέλω θα κουμαντάρει; Το Ναυάγιο ανήκε στο ζακυνθινό λαό. Λύσσαξαν 3 ξενοδόχοι και έπαιρναν τηλέφωνα γιατί ήθελαν να το κουμαντάρουν.
Η Ζάκυνθος πάσχει από εκείνους που δεν την αγαπάνε. Έπρεπε στη Κυλλήνη να δίνουν εξετάσεις αυτοί που έρχονται, γιατί έρχονται και τι θα κάνουν, και να αφήσουν τις εξυπνάδες. Όσοι δεν ευχαριστήθηκαν από αυτά που ειπώ, λεμόνι με ξύδι και νεράκι. Να ξυπνήσουν οι ζακυνθινοί, να μη μας κάνουν κουμάντο 3-4. Να γίνει μία επιτροπή , όχι επιτροπή συμφερόντων. Επιτροπή με αυτούς που αγαπάνε τη Ζάκυνθο και οι άλλοι να καθίσουν απέξω να κοιτάνε».


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent