ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη, 21/7/2021,  συνέντευξη  με  τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ, κ.Σπύρο Ιωάννου,  στο IonianRadio.gr,  λόγω της επικείμενης επίσκεψης , όπως σχετικά μας  ενημέρωσε , του Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος, κ. Μανώλη  Γραφάκου, στη Ζάκυνθο την ερχόμενη Πέμπτη .

Πάντως, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι διαπιστώσεις και οι ανακοινώσεις του  κ.Γραφάκου,  για το ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο, το δίκτυο υποδομών, το εργοστάσιο απορριμμάτων στο ΛΙΒΑ  και  την εκεί κατάσταση,   την υλοποίηση στόχων που έχουν ήδη τεθεί και πολλές φορές έχουν συζητηθεί,  όπως η αποκατάσταση του ΧΥΤΑ  ,θέματα τα οποία θα διαμορφώσουν και το περιεχόμενο τη συνέντευξης με τον κ. Ιωάννου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι , ο  ΓΓ του Υπουργείου Περιβάλλοντος, επισκέπτεται την Ζάκυνθο μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη,  και αφορά κυρίως τις  Compact μονάδες βιολογικής επεξεργασίας  σε οικισμούς μικρής η μεσαίας κλίμακας . Σε επικοινωνία που είχε το IonianRadio.gr με τον βουλευτή Ζακύνθου, για την επιβεβαίωση της πληροφορίας, μας ενημέρωσε ότι ο, κ. Γραφάκος,  θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσκεψη στο νησί  και στα πλαίσια αυτά θα επισκεφτεί και το ΛΙΒΑ